Connie Witteman heeft een vraag: ‘Vinden jullie het divagedrag als er gewoon parkeerplaatsen zouden zijn voor bekende Nederlanders?’

0

Connie Witteman, voormalig mevrouw Breukhoven en daarvoor bekend als zangers Vanessa wil dat er parkeerplaatsen komen die exclusief te gebruiken door bekende Nederlanders. Een soort invaliditeitskaart, maar dan voor Connie en haar ‘soortgenoten’.

Te veel alleen lijkt niet zo goed uit te pakken voor Connie Witteman (68) die sinds zij Eugène van Dun uit haar dure appartement aan de rand van het Vondelpark zette daar nu al anderhalf jaar alleen woont. Witteman probeert zich nu te ontpoppen tot een heuse influencer die haar volgers probeert op te vrolijken met ‘spreuken’ als ‘Vrouwen kunnen een orgasme faken, mannen een hele relatie’en ‘seks op tv kan geen kwaad. Behalve als je eraf valt.’ .


Connie over Hans: “Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk. Het was een geweldige man, geweldige vader”

Vloggen op haar Instagram doet Witteman ook. Zelfs als op bezoek bij een vriendin in Den Haag gaat. “Gezellig naar mijn vriendin. We hebben samengewerkt in mijn kliniek toen. Even gezellig babbelen, lunchen, vrouwenpower,” luidt het. Bij het passeren van het bordje Wassenaar komt haar verleden met Hans Breukhoven terug. “Heel raar hoor. Als ik zo langs Wassenaar rij, ik heb het altijd, dan denk ik: jeeeemie, waar is die tijd gebleven waarin Hans en ik onze vier kinderen hebben opgevoed en alle emoties hebben gedeeld en Free Record Shop verder hebben uitgebouwd.”


Begin dit jaar zei Witteman al dat als ze één ding zou kunnen overdoen, dat ze dan nooit gescheiden was van Free Record Shop-magnaat Hans Breukhoven. Witteman en Breukhoven gingen in 2009 na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar, omdat Breukhoven er een minnares op nahield. Nadat Witteman erachter was gekomen, hebben ze het nog een aantal keer geprobeerd, maar de relatie klapte definitief toen haar jongste zoon volwassen was. Achteraf bezien een foutje.

“Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk. Het was een geweldige man, geweldige vader en eigenlijk achteraf – nu, op deze leeftijd – vraag ik me af: had ik het allemaal (dat Breukhoven vreemdging, red.) wel willen weten?”

Bijzonder in de vlog van Connie wordt het pas als Connie arriveert bij de woning van haar vriendin in de Haagse Frederikstraat en Connie merkt dat er geen enkele parkeerplek vrij is. en dat vindt de diva dus echt niet leuk… “Niet normaal. Nergens een plekje te krijgen. Vinden jullie het divagedrag als er gewoon parkeerplaatsen zouden zijn voor bekende Nederlanders?”

Blijft over de vraag: is dit een grap of om te huilen?

Share.