CONNIE WITTEMAN geeft minnaar als cadeautjes dure horloges uit erfenis ex-man Hans van Breukhoven

0

(Connie  en Eugène Beeld: CP)

Het jarenlange conflict tussen Connie Witteman (72) en haar ex-verloofde Eugène van Dun (55) nadert zijn kookpunt. Volgens vastgoedman Van Dun is Connie lang niet zo rijk als haar levensstijl doet vermoeden. Horloges die zij hem gaf als cadeautjes bleken uit de erfenis van Connie’s ex-man Hans van Breukhoven te komen.


Nadat Eugène van Dun kerst 2018 de bons kreeg, meldde Connie zich bij hem om enkele geschenken terug te krijgen. ‘Ik had van Connie twee horloges gekregen, een Breitling en een Franck Muller. Die wilde ze terug. Dat zijn erfstukken van Hans, zei ze. Ik was echt verbijsterd. Hoe durf je horloges van je overleden ex-man aan je nieuwe liefde te geven?,” zegt  Van Dun.

De aan de kant geschoven vastgoedman realiseerde zich toen pas waarom Marvin, de zoon van Connie en Hans, zo vreemd reageerde toen hij me met die horloges zag.


(Lees verder onder de foto)

Connie en haar overleden ex-man Hans van Breukhoven Beeld: CP)

Hoewel Connie de horloges na hun breuk op kwam eisen, werkte Eugène daar niet aan mee. In het weekblad zegt hij daarover: ‘Ik heb die horloges niet teruggegeven, tot op de dag van vandaag niet. Die zijn namelijk niet van haar. Als het erfstukken zijn, behoren ze toe aan de erfgenamen en niet aan haar.’

Connie Witteman wilde Story geen inhoudelijke reactie geven op de aantijgingen van haar ex-vriend Van Dun. ‘Ik sta altijd positief in het leven. En ook Eugène gun ik al het goeds in zijn leven, zolang het iets is wat hem in alle redelijkheid toekomt. Ik ben naar niemand in mijn leven haatdragend.’