Comeback pas in herfst 2023: ’ANDRE HAZES nog anderhalf jaar uitgeschakeld!’ (komen hij en Monique getrouwd terug uit Amerika?)

0

André Hazes blijft nog veel langer buiten beeld dan tot nu toe door zijn management bekend is gemaakt. Vlak voordat zijn vakantie met Monique en zoon André door Amerika begon, werd besloten dat de zanger niet voor het najaar van 2023 de draad weer zal oppakken. De grote vraag is inmiddels of André Hazes en Monique Westenberg getrouwd terugkeren uit Amerika waar ze elkaar nu opnieuw willen leren kennen.

Volgens bronnen van De Telegraaf zit de jonge zanger, kampend met een burn-out, er flink doorheen en zien we hem sowieso de komende anderhalf jaar niet terug op de bühne. De krant schrijft vandaag dat op het persoonlijke vlak André Hazes (28) met een gezinsvakantie in Amerika probeert te redden wat er te redden valt. De zanger zou alles op alles zetten om het hart van de moeder van zijn zoontje terug te winnen.


Pas in de herfst van 2023, over anderhalf jaar, wil hij met een grootste comeback de draad weer oppakken! Toen het hem allemaal vorig jaar te veel werd, was hij de meest geboekte artiest van dat moment.  toen zijn management In september 2021 bekend maakte dat hij een burn-out had en de komende tijd rust zou nemen werd nog gedacht: de rest van dat jaar. maar al snel volgde de mededeling dat André ook heel 2022 nog vrij nemen. en nu is die termijn opgerekt tot najaar 2023. “Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is,” weet De Telegraaf.

“André laat zich echter niet opjagen. Hij is ervan overtuigd dat het publiek hem weer in de armen sluit zodra hij zich meldt om weer aan de slag te gaan en daar zou hij ook weleens groot gelijk in kunnen hebben. Voor André telt nu dat hij zijn privéleven eindelijk op orde wil krijgen en dat klinkt Monique natuurlijk als muziek in de oren,” citeert de krant een bron dichtbij de zanger. 


In de directe omgeving van Hazes durft niemand te zeggen of hij en Monique getrouwd terugkeren uit Amerika. De Telegraaf: “Niemand in hun kring durft er iets over te zeggen. Als ouders van de vijfjarige, leerplichtige Dré hebben zij bij diens school echter met een goed verhaal moeten komen om hem enkele weken mee te kunnen nemen. Zijn vakantie zou eigenlijk pas op 30 april beginnen. Een huwelijk zou zo’n argument kunnen zijn. Maar wellicht vond de schooldirecteur, gezien alle problemen die er zijn geweest, deze trip en de verzoening van zijn ouders ook wel bijzonder genoeg om hem die toestemming te geven!”