‘Collegiale’ Jan Slagter: ‘Laat ons uw abonnement op uw omroepblad opzeggen en neem Max Magazine

0

Omroep Max-baas Jan Slagter laat zich van zijn collegiale kant zien. Hij roept de lezers van zijn column hun omroepblad op te zeggen en voor Max Magazine te kiezen. Nog mooier: even bellen en Jan zegt het abonnement voor u op en dan krijgt u ook nog een mooi cadeau of fikse korting bij het abonnement op zijn Max Magazine. Benieuwd wat de andere baasjes van de pubieke omroepen van Jans opzegservice zeggen…

“Het gaat goed met Omroep MAX. Wat heet, we blijven maar groeien en zijn nu met 414.000 leden zelfs de grootste omroep van Nederland, groter dus dan de fusie-omroepen AVROTROS, KRO-NCRV en BNNVARA, “begint de omroepbaas zijn column op de site van Max Magazine.


Maar in de volgende alinea wil slager zaken doen met zijn lezers. “Fijn dat u onze programma’s en andere activiteiten zo waardeert en ons ondersteunt met uw lidmaatschap. Deze week richt ik me speciaal tot de mensen die MAX Magazine regelmatig lezen, het een leuk en informatief blad vinden, maar er nog geen abonnement op hebben. Vaak hoor ik: “Ik heb al een andere omroepgids.” Waarschijnlijk vindt u het zonde om van twee omroepgidsen abonnee te zijn. En dat kan ik me ook goed voorstellen!”

Slagter kan zich ook voorstellen dat het opzeggen van het omroepblad waar je je al jaren lid van bent niet makkelijk is en rompslomp met zich meebrengt. “Zoals ik me ook levendig kan indenken dat het moeilijk is om afscheid te nemen van iets waaraan je jarenlang gewend bent. Ook wordt wel tegen me gezegd: “Het is zo’n gedoe, dat opzeggen. Het moet voor het eind van het jaar en dat vergeet ik telkens.”


Maar Jans Slagter zou Jan Slagter niet zijn als hij daarbij niet even willen helpen. “Nou, dan heb ik goed nieuws voor u. Het abonnement op uw oude programmagids kan elke week opgezegd worden en het te veel betaalde bedrag wordt gewoon teruggestort op uw rekening. Nog mooier: onze overstapservice regelt het heel eenvoudig voor u! U kunt gewoon bellen met de klantenservice van MAX Magazine op 035-2019505. Dan kunt u ook nog eens gebruikmaken van een korting van 60 procent op de abonnementsprijs of kiezen voor een mooi welkomstcadeau. Kom erbij en neem een abonnement op MAX Magazine. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag, “aldus de collegiale Jan Slagter.

ZOENEND OP INSTAGRAM! Op kostschool in Wales vindt PRINSES ALEXIA haar eerste liefde