CODE ROSE! Meilandjes openen bed and breakfast in Noordwijk

0

De Meilandjes openen onder de naam ‘Code Rosé’ een bed and breakfast in Noordwijk in het onlangs voor 1.5 miljoen aangekochte pension Kristina. Een ding is nu al zeker: ze gaan het heel anders aanpakken dan in Frankrijk.

De Meilandjes beginnen volgende maand met verbouwen en hopen in mei, vlak voor het lucratieve zomerseizoen, klaar te zijn met de transformatie tot een echt Meilandjes-pension. “Er moet heel veel gebeuren, dat vinden we leuk. Van niets iets maken. Als je geen goede achtergrond hebt van verbouwen, geen technische opleiding, is het heel lastig als je wél gaat verbouwen’’, zegt Erica, die daarom veel ‘hilariteit’ verwacht, tegen het AD.


De familie gaat het anders doen dan in Frankrijk waar zij Chateau Marillaux runden. Na de verbouwing gaat de familie qua werk ‘rouleren’. “Ik ga bijvoorbeeld drie ochtenden doen, Maxime twee, Erica twee en Montana één,” zegt Martien tegen de krant. Eind vorige maand werd bekend dat de Meilandjes het pand voor bijna 1,5 miljoen euro had gekocht. De verbouwing is natuurlijk volgend jaar te volgens in een nieuwe reeks van Chateau Meiland. Eerst is er de special op kerstavond. Daarvoor ging de familie aan boord van een cruiseschip in Spanje.

De familie Meiland brengt eind volgend jaar ook nog een boek uit over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de realityserie Chateau Meiland.