COCO CHANEL VAN EINDHOVEN verkoopt voor 3.5 miljoen haar penthouse waar zij alleen komt om met vriendinnen glas te heffen

0

(Beeld: CP)

‘De Coco Chanel van Eindhoven ‘La Strijbosch’ heeft haar Eindhovense penthouse voor net geen 3.5 miljoen euro in de verkoop gezet. En dat doet ze met spijt in haar hart: “Het is zo jammer. Het is het mooiste wat ik heb, maar ik ben er bijna nooit. Ik gebruik het alleen om cocktails te drinken met vriendinnen.”


Hett penthouse ligt op 90 meter hoogte op de 28e verdieping in woontoren Admirant in het centrum van Eindhoven. Het terras biedt uitzicht geeft over de stad en de omringende dorpen.

Nadat Strijbosch het appartement gekocht had duurde het drie jaar om de woning naar haar zin te maken. Zo heeft het appartement nu negen meter hoge plafonds gerealiseerd door stukadoors uit Parijs. Veel was Strijbosch er niet te vinden. Het appartement diende voornamelijk als decor voor tv-opnames en fotoshoots. Strijbosch bezit namelijk ook nog een woning in Florida en huurt jaarlijks een villa op het Indonesische tropisch eiland Bali.


Hoewel Strijbosch in een interview met Omroep Brabant dat ze vorig jaar al een bod van € 4,3 miljoen heeft ontvangen is de hudige vraagprijs net geen € 3,5 miljoen. De reden voor de verkoop is dat ze bijna nooit meer in haar penthouse komt. In het interview vertelt ze “dat ze het appartement alleen gebruikt om cocktails te drinken met vriendinnen”.

Architect Cees Dam heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om van dit penthouse een fantastische woonplek te creëren op negentig meter hoogte. Zo is het o.a. voorzien van een gigantisch dakterras (ca. 63 m2), de hoge plafonds van 9 meter en een prachtige lichtinval. Ook de kunstschilder Cornelis Le Mair heeft een hand gehad in de exclusieve afwerking. Het unieke penthouse wordt aangeboden inclusief design meubels.

EVEN BINNENKIJKEN?