Pagina titel ...
vrijdag, september 18
CNN-baas Ted Turner wil voor bijna $ 24 miljoen van zijn privé-eiland af

0

CNN-baas Ted Turner wil voor bijna $ 24 miljoen van zijn privé-eiland af.


CNN-baas Ted Turner, hij begon de nieuwszender in 1980, heeft zijn privé-eiland voor de kust van South Carolina te koop gezet voor $ 23.777.000. Turner kocht het bijna twee hectare grote St. Phillips Island in 1979 om er de weekenden door te brengen met zijn familie.

Aan de Wall Street Journal vertelt Turner waarom hij St. Philips Island nu van de hand doet. “Hoewel we van het eiland hebben genoten komen we er tegenwoordig bijna nooit meer. Daarom hebben we ervoor gekozen om het te verkopen, in de hoop dat een andere familie net zoveel zal genieten van deze oase van rust als wij gedaan hebben.”

(Lees verder na de advertentie)

St. Philips Island, bijna 2 hectare groot, is alleen toegankelijk per boot. Op het eiland staan slechts twee gebouwen. Naast het hoofdhuis is er een conciërgewoning. Vanaf de pier is het nog zes kilometer rijden naar het huis, dat dankzij zone-energie zelfvoorzienend is als het op elektriciteit aankomt. Ook is er een watertoren.

Het bijna 400 m2 tellende hoofdhuis, met grote veranda, heeft vijf slaapkamers en vijf badkamers. Het eiland ligt voor de Atlantische kust in de buurt van Hilton Head en Beaufort, South Carolina. De vraagprijs is $ 23.777.000.

Lees verder na advertentie

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0