Pagina titel ...
vrijdag, april 3
BINNENKIJKEN in het huis met wijngaard van CLIFF RICHARD dat nu te koop is met een korting van 2.5 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Cliff Richard heeft de prijs van zijn Portugese herenhuis met wijngaard van 60.000 m2 in een klap fors verlaagd. De prijs daalde van negen naar zes-en-half miljoen euro.

De 76-jarige Cliff vluchtte naar zijn Portugese huis toen hij twee jaar geleden werd beschuldigd van kindermisbruik. Die aanklacht is overigens geseponeerd. Sir Cliff zette zijn huis met wijngaard in de Portugese Algarve vorig jaar te koop voor €9 miljoen, maar heeft die prijs nu in een klap verlaagd tot €6.5 miljoen omdat hij snel van zijn Portugese bezit af wil.

De koop behelst zowel Quinta do Miradouro als het naburige (wijn)huis Adega do Cantor, waar Cliff al 15 jaar wijn maakt waaronder de bekroonde wijnen Vida en Onda Nova.

De grootste van de twee huizen heeft vier slaapkamers, drie badkamers, een grote lounge/eetkamer, centrale verwarming met houtkachel en een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Ook is er een onder architectuur aangelegde tuin met privézwembad.

De tweede woning op het wijndomein heeft drie slaapkamers, drie badkamers en een open keuken/woonkamer en eetkamer, alle deuren komen op de tuin met privézwembad uit. Het pand is voorzien van centrale verwarming en een houtkachel. Er is een tennisbaan en het huis biedt een spectaculair uitzicht over de wijngaarden en de kust.

Een bod uitbrengen kan hier

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0