BINNENKIJKEN in het huis met wijngaard van CLIFF RICHARD dat nu te koop is met een korting van 2.5 miljoen

0
Cliff Richard heeft de prijs van zijn Portugese herenhuis met wijngaard van 60.000 m2 in een klap fors verlaagd. De prijs daalde van negen naar zes-en-half miljoen euro.

De 76-jarige Cliff vluchtte naar zijn Portugese huis toen hij twee jaar geleden werd beschuldigd van kindermisbruik. Die aanklacht is overigens geseponeerd. Sir Cliff zette zijn huis met wijngaard in de Portugese Algarve vorig jaar te koop voor €9 miljoen, maar heeft die prijs nu in een klap verlaagd tot €6.5 miljoen omdat hij snel van zijn Portugese bezit af wil.


De koop behelst zowel Quinta do Miradouro als het naburige (wijn)huis Adega do Cantor, waar Cliff al 15 jaar wijn maakt waaronder de bekroonde wijnen Vida en Onda Nova.

De grootste van de twee huizen heeft vier slaapkamers, drie badkamers, een grote lounge/eetkamer, centrale verwarming met houtkachel en een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Ook is er een onder architectuur aangelegde tuin met privézwembad.


De tweede woning op het wijndomein heeft drie slaapkamers, drie badkamers en een open keuken/woonkamer en eetkamer, alle deuren komen op de tuin met privézwembad uit. Het pand is voorzien van centrale verwarming en een houtkachel. Er is een tennisbaan en het huis biedt een spectaculair uitzicht over de wijngaarden en de kust.

Een bod uitbrengen kan hier