‘Ik voel me aangerand’- Cliff Richard zet zijn penthouse waar politie binnenviel in de verkoop

0

‘Ik voel me aangerand’- Cliff Richard heeft zijn penthouse waar politie binnenviel voor 3 miljoen pond in de verkoop gezet!

Sir Cliff Richard heeft besloten zijn penthouse op een landgoed in het Engelse graafschap Berkshire te verkopen! De Living Doll-zanger heeft geen voet meer gezet in de woning nadat de politie op 22 augustus daar binnenviel om de nu 74-jarige Cliff te verhoren in de zaak van mogelijk seksueel misbruikt van een tiener in Sheffield in de jaren tachtig.

Richard zegt dat hij zich ‘aangerand in zijn eigen huis voelt’ nadat de politie, zonder enige waarschuwing, binnenviel in zijn penthouse. Richards, die zich overigens op vrijwillige basis liet verhoren, ontkent bij hoog en laag dat hij zich heeft vergrepen aan een 16 jarige jongen bij een bijeenkomst van de Amerikaanse evangelist Billy Graham 1985. Direct na het verhoor vertrok hij naar zijn Quinta do Moinho-landgoed in Portugal en zette hij geen voet meer in zijn penthouse dat nu in de verkoop komt.


Richards is ook woedend omdat voorafgaand aan de inval de pers getipt was en de politie zelfs luchtfoto’s van het landgoed aan de media gaf. Het leidde er toe dat op het moment van de politieactie er zelfs een helikopter van de BBC boven het landgoed cirkelde om de inval live uit te zenden.

Richard kocht het art deco-appartement in het uit 1930 daterende herenhuis in 2008 voor £ 3.1 miljoen, omgerekend 3.9 miljoen euro, en wil het nu voor 3 miljoen pond (bijna 4,2 miljoen euro) van de hand doen.


Het appartement van Richards heeft Amerikaanse Black Walnut binnendeuren , een moderne -van Duitse makelij zijnde- keuken , een bar en op de tweede verdieping een terras met een panoramisch uitzicht over het terrein. Richards beschikt ook over een hot tub .