Christoff kondigt einde aan van schlagertrio met JAN SMIT en Florian: ‘Klubbb3 is dood en begraven’

0

Beeld: CP/Uinversal/Dominik Beckman)

In alle stilte is het schlagertrio Klubb3 dood en begraven. Officieel heeft het trio Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen, dat veel succes in Duitsland heeft, een pauze genomen, maar Belg Christoff weet beter. ‘Ik voel aan alles dat we ermee gestopt zijn.’


Het heeft Christoff de afgelopen tijd niet meegezeten. Na corona brak hij met zijn verloofde Ritchie. Hij beëindigde de samenwerking, na 22 jaar, met zijn manager Bert, na 22 jaar samenwerken.

En dan is er nog Klubbb3, een breuk met zijn muzikale vrienden Jan Smit en Florian Silbereisen. Dat gebeurde in alle stilte, want officieel staat de groep op pauze en is het einde nog niet aangekondigd. christoff weet echter zeker dat het gedaan is met de groep.


Hij zegt in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws: “Maar ik voel aan alles dat we ermee gestopt zijn. Als ik naar Jan sms dat ik hem mis, krijg ik gewoon een berichtje terug dat hij me ook mist. Verder geen babbels om de draad weer op te pakken. Dat vind ik zo jammer, want dat is een streep door de plannen om Duitsland te veroveren.”