CHRISTIANO RONALDO rouwt na dood pasgeboren tweelingzoontje: ‘Jij bent onze engel’

0

(Beeld: Instagram Ronaldo)

“Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen.” Met die woorden heeft Cristiano Ronaldo op sociale media bekendgemaakt dat hij en zijn partner Georgina Rodríguez een baby van hun pasgeboren tweeling hebben verloren. Het gaat om hun zoontje. “Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om dit te doorstaan met nog enige hoop en blijdschap.”


“Met het grootste verdriet moeten we mededelen dat ons zoontje is overleden”, lieten zij weten. “Dit is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om dit moment nog met iets van hoop en geluk te beleven. We willen graag de dokters en zusters bedanken voor al hun hulp en steun. We zijn kapot van dit verlies en vragen om privacy in deze moeilijke tijd.”

In oktober had de aanvaller van Manchester United bekendgemaakt dat er een tweeling op komst was. Ronaldo had voor de geboorte van de tweeling al vier kinderen, Cristiano jr. van 11, een tweeling en met Georgina een meisje.
In 2017 werd de Portugees via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen. Met zijn huidige vriendin Georgina Rodríguez, met wie hij sinds 2016 een relatie heeft, kreeg hij later in dat jaar nog een meisje.


De Portugese stervoetballer bedankt de artsen en verpleegkundigen voor hun zorg en ondersteuning. Ook schrijven hij en zijn vriendin dat ze kapot zijn van dit verlies. “Ons jongetje, je bent onze engel. We houden altijd van je.”
Ronaldo had al 4 kids.