Pagina titel ...
maandag, september 28




Cate Blanchett koopt voor $ 1,5 miljoen weekendhuisje in Australische bush-bush dat alleen per boot bereikbaar is

0

Cate Blanchett koopt voor $ 1,5 miljoen weekendhuisje in Australische bush-bush dat alleen per boot bereikbaar is!


Hollywood superster Cate Blanchett en haar man Andrew Upton hebben een drie verdiepingen tellend weekendhuis in Berowra Waters, op een uurtje rijden van Sydney gekocht. Het compleet houten huis biedt absolute privacy, want alleen per boot bereikbaar. De woning, gekocht $ 1.495.000, ligt aan de rand van de Australische bush-bush en biedt een spectaculair uitzicht op de rivier de Hawkesbury.

Blanchett, 45, mag het dan op dit moment druk hebben met de opnames van de film Truth waarin zij naast Robert Redford de hoofdrol speelt, de actrice had nog wel tijd over om met man Andrew Upton een ‘weekendhuisje’ te kopen.

(Lees verder na de advertentie)

Hollywood-glamour is ver te zoeken in Berowra Waters, op een uurtje rijden van Sydney , maar het huis dat Cate Blanchet en man Andrew Upton kochten aan de river de Hawksbury is wel een stukje paradijs op aarde. Slechts 150 huizen zijn er gebouwd op een groot stuk grond dat grenst aan de wildernis.

Het huis van de tweevoudig Oscar-winnares Cate, dit jaar kreeg een Oscar voor de hoofdrol van Jasmine in de tragikomische film Blue Jasmine en in 2005 voor haar bijrol in The Aviator, en regisseur/toneelschrijver Andrew Upton heeft een apart gastenverblijf op het gelijkvloers. Op de tweede verdieping liggen de woon-en eetkamer en de roestvrijstalen keuken. Een verdieping hoger zijn er drie slaapkamers. Alle kamers bieden een spectaculair uitzicht over het water.

Lees verder na advertentie

Tot rust komen kunnen Cate en Adrew zeker in Berowa Waters zeker, want er is eigen spa, een sauna, een aanlegsteiger en terrassen rondom.

Blanchett en Upton, die in 1996 ontmoette en trouwden in 1997 hebben inmiddels drie zonen; Dashiell John (13), Roman Robert (10) en Ignatius Martin die het levenslicht zag 2008.

Het huis staat niet op naam van Kate en Andrew, maar werd gekocht door een bv waarvan de enige aandeelhouder Andrew Upton heet.

ZIE OOK: Met pijn in het hart verkoopt Koos Alberts zijn Spaanse appartement

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0