BZV: Boer Rudie vindt de liefde (en woont al samen met zijn Janine)

0

(Beeld: Boer Zoekt Vrouw)

Mooi nieuws voor boer Rudie! De 36-jarige boer uit seizoen 10 heeft een relatie met Janine. Ze hebben elkaar na het seizoen leren kennen toen Janine Rudie een brief stuurde. Inmiddels zijn ze heel gelukkig met elkaar en wonen ze zelfs al samen!


Rudies zoektocht naar de liefde werd in het 10de seizoen gevolgd in de webserie. Hij had toen een tijdje een relatie met Rianne, maar dat ging na 1 jaar uit. Daarna ontstond er contact tussen Rudie en Janine. “Janine heeft me na de uitzendingen een brief gestuurd. Ik heb haar toen gewoon een keer opgebeld. En van het een kwam het ander. Het bleek hartstikke goed te klikken,” vertelt Rudie op de site van Boer Zoekt Vrouw.

Het gaat inmiddels zo goed, dat het stel besloot te gaan samenwonen. Toch betekent dat niet dat Janine automatisch ook op de boerderij gaat werken. “Het was nooit mijn intentie om een boerin aan de haak te slaan,” begint Rudie. “Ze houdt wel van omgaan met dieren, maar ze heeft haar eigen baan. Het is de bedoeling dat ze doet wat ze leuk vindt, ook qua werk. Niet dat ze alles opgeeft om met mij te kunnen zijn.”


Het koppel is inmiddels bijna een jaar samen en is nog altijd verliefd. “Ze is enthousiast, ze heeft doorzettingsvermogen, ze is zelfstandig… En we lijken ook best wel op elkaar. We geven allebei niet snel op. Het gaat gewoon heel goed. We zien de toekomst zonnig in.”