BZV – Boer Jos en boer Hans worden vader en Boer Willem is weer vrijgezel

0

Leuk nieuws vanuit Frankrijk: boer Jos van Boer zoekt Vrouw Internationaal en zijn vriendin Amy verwachten eind maart hun eerste kindje en boer Hans uit seizoen 4 en zijn Audrey verwachten zelfs hun vierde kind. Hun dochtertje wordt eind maart verwacht. Minder leuk nieuws: de Hei-en Boeicopse boer Willem is weer vrijgezel.

Boer Jos deed in 2014 mee aan de eerste serie Boer zoekt Vrouw Internationaal in 2014. Zijn grote liefde Amy vond hij echter pas na de uitzending. Het stel is nu es jaar samen en dolgelukkig met de zwangerschap: “We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld.”


Boer Jos is dolgelukkig met de zwangerschap. “Amy en ik zijn nu ruim zes jaar samen, ze is heel snel bij mij in Frankrijk komen wonen. We hebben de afgelopen jaren veel tijd voor elkaar genomen, mooie reizen gemaakt, onder meer naar Zuid-Afrika en Thailand. We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld.”

Amy voelt zich goed, ze heeft geen last van zwangerschapskwaaltjes. “Amy werkt in een restaurant hier in de buurt waar het altijd heel druk is met toeristen, ook in deze coronatijd. Ze merkte toen wel dat ze sneller moe was, dat is nu over. Het restaurant gaat eind deze maand dicht tot maart volgend jaar, dan gaat ze met verlof.”


Tijdens de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal woonde Jos met zijn moeder en broer in de ouderlijke boerderij in de Dordogne. Inmiddels wonen hij en Amy een kwartiertje rijden verderop. Jos werkt nu voor een veehandelaar met vleeskoeien.

Boer Hans uit seizoen 4 vertelt vol trots dat zijn Audrey weer in verwachting is. Ditmaal weer van een meisje. “Dan hebben we straks twee jongens en twee meisjes. Mooi verdeeld.”, aldus Hans. Het gaat gelukkig goed met Audrey. “Ze is af en toe wat moe, maar verder gaat het goed. Al doet ze soms wel wat te veel, maar dat geeft ze dan ook wel toe.”

“Audrey is 27 januari uitgerekend. Wij zijn al over de helft. We zijn al aan het aftellen.” Want ook de andere kinderen kijken uit naar de nieuwste telg van het gezin! “Die vinden het prachtig. Ze zijn echt nieuwsgierig en kunnen niet wachten tot het moment daar is, al vinden ze het wel een beetje spannend. Ze hebben het er ook veel over.” Dat is ook niet zo gek, ook de manier waarop boer Hans het zijn kinderen heeft verteld was bijzonder. We wisten net dat Audrey zwanger was toen we een keer zondag ’s morgens aan de ontbijttafel zaten. Op een gegeven moment zei een van de jongens: “Mama, heb jij een baby in de buik?” We hadden helemaal nog niks gezegd. “Hoe kom je daar nou bij?”, zei ik. “Gewoon een vraag.”, zei -ie. “Weet je wat? Ik zal eens gaan toveren.” Ik haalde een pollepel uit de la en zei: “Simsalabim. Ik hoop dat er een baby in de buik van mama zit.” Ja, maar dat kan niet pap! Toen zei ik: “Dat heb ik ook bij jullie gedaan. Het zal mij verbazen als het niet zo is.” Dus we hebben ze een beetje voor de gek gehouden. Een aantal weken later toen we het bekend gingen maken zeiden we tegen de kinderen: “Weten jullie nog dat ik gegoocheld heb?” Dat wisten ze nog. Toen verteld dat er echt een baby in de buik van mama zat. Ze geloofden het niet helemaal. Dat was wel leuk.

Minder leuk nieuws is dat de Hei- en Boeicopse boer Willem weer vrijgezel is. Op de site van Boer zoekt Vrouw laat Willem weten dat hij en Rineke uit elkaar zijn. In Boer zoekt Vrouw was te zien hoe boer Willem zes brieven kreeg en op date ging. Hoewel er geen grote liefde tussen die brieven zat, kwam er met de Apeldoornse Rineke, die hij vlak daarna ontmoette, wel een klik.

De relatie is inmiddels voorbij. “We spreken elkaar eigenlijk niet meer. Heel af en toe appen we nog naar elkaar. Maar we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan’’, laat Willem weten.