BZV: Alle boeren, op Rob na, nog samen zijn met hun date (Verliefde Evert en Maud gaan samenwonen)

0

Uit de zondagavond uitgezonden reünieaflevering van Boer zoekt Vrouw blijkt dat Rob en Wendy een punt achter hun relatie hebben gezet. Alle andere stellen zijn nog samen. Dus ook Evert en Maud die stapelverliefd op elkaar blijken te zijn. De twee gaan zelfs samenwonen!

Het meest spraakmakende stel van dit seizoen Boer Zoekt Vrouw was met voorsprong boer Evert en ‘zijn’ Maud. Gisterenavond in de reunie-uitzending was te zien is dat de twee nog steeds stapelgek op elkaar zijn. “Ik ben echt supergelukkig”, zegt Maud over haar relatie met Evert tijdens de reünie-aflevering, die vorige maand werd opgenomen. Dan: “Ik heb m’n huur al opgezegd. Je moet het niet romantiseren. We moeten nog heel veel van elkaar te weten komen. Het gaat eigenlijk een beetje te snel, dat weten we heel goed.” Op de boerderij gaat ze ook meewerken in het bedrijf van de veeteelthouder. “Ik vind het mooi dat je er bent”, aldus Evert over zijn geliefde.


52-Jarige fruitteeltboer Rob kwam zonder Wendy naar de reünie. “Het kwam niet van haar kant, wat zij wel wilde. Dat wauweffect. En ik hoopte dat dat kwam.” Toch geeft hij het niet op: “Ik geloof nog steeds in de liefde.” Hans en Annette zijn nog wel samen. “Ik heb voor mijn gevoel wel de hoofdprijs”, vertelt Annette. “Ook met zijn kinderen samen. We hebben onze kinderen kennis laten maken en dat was een topdag.” “We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten wat we willen”, vult de 69-jarige eigenaar van een paardenfokkerij aan. “Ik heb veel meer zin in het leven.”

Jouke en Karlijn, het jongste stel van alle deelnemers, zijn nog altijd verliefd. “Hij is keilief. Hij is veel attenter dan ik ben. Dan vind ik ergens een briefje. Gewoon een berichtje dat hij van me houdt of zo,” zegt Karlijn. En de 32-jarige veehouders Jouke zegt: “Ik voel me gelukkiger. Ik heb het gevoel dat ik houvast aan haar heb. Dat heb ik ook met familie en vrienden, maar dit zit dieper.” Karlijn zal voorlopig alleen in de weekends vanuit Brabant naar Friesland komen, maar op de lange termijn wil het koppel graag samenwonen op de boerderij.


Tijdens de citytrip werd duidelijk dat Janine wat twijfels had over haar relatie met Sander, maar in de periode zonder camera’s leerden de twee elkaar nog beter kennen. “Het ging mij wat te vlug en toen ben ik nog een paar keer de andere kant op gerend”, vertelt de 32-jarige Limburgse schapenhouder Sander uit Limburg. Na een paar maanden zette Janine er een punt achter, waarbij Sander liet weten dat hij de deur wel open wilde houden. “Vijf weken later stond ze weer op de stoep”, zegt Sander. “Toen was er ruimte om gewoon weer te gaan voelen”, vertelt Janine over de opnieuw opgebloeide relatie.

Tien boeren werden dit seizoen gevolgd: vijf op tv, vijf online. Met zeven matches volgens presentatrice Yvon Jaspers ‘een topoogst’. De boeren Rob (van de witlof) en Rob (van de kersen) en boer Joost hebben de liefde nog niet gevonden.
Heeft één van deze boeren je in je hart geraakt? Mail je brief naar boerzoektvrouw@kro-ncrv.nl en geef de liefde een kans.