BYE, BYE: HAMILTON heeft verlies wereldtitel aan MAX VERSTAPPEN nog niet verwerkt ontvolgt 26 miljoen volgers op Instagram

0

Lewis Hamilton heeft Het verlies van zijn wereldtitel in de Formule 1 aan MAX VERSTAPPEN nog niet verwerkt en ontvolgt zijn 26 miljoen volgers op Instagram. Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone denkt dat Hamilton stopt en volgend jaar niet te zien is in de Formule 1.

Max Verstappen won zijn eerste WK-titel in Abu Dhabi ten koste van de achtste titel voor Hamilton. En dat deed pijn bij team Mercedes en de coureur. De Mercedes-coureur ontvolgde eerder deze week het Instagram account van de F1 om een statement te maken, maar gaat nu een stuk verder met het ontvolgen van zijn ruim 26 miljoen fans op Instagram. Hamilton geeft geen tekst en uitleg bij het ontvolgen van zijn fans.


Hamilton is een echte Instagram-fan. Hij geeft via Instagram een inkijkje in zijn luxueuze leven. Met maar liefst 26,3 miljoen volgers en nog 1,7 miljoen likes op zijn laatst geplaatste foto van een week geleden heeft de Sir ‘de middelen’ om een statement te maken. Ook in 2019 ontvolgde de Brit ook al eens iedereen.

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone gelooft niet dat Lewis Hamilton volgend jaar weer te zien is in de Formule 1. “Zijn teleurstelling is te groot en dat kan ik in zekere zin begrijpen. Het zou nu voor hem een mooie gelegenheid zijn om zijn droom als mode-ondernemer te verwezenlijken”, zegt de 91-jarige Brit in gesprek met het Zwitserse Blick.


Ecclestone, die tientallen jaren de scepter zwaaide in de Formule 1, voedt met zijn uitspraken de groeiende speculaties dat Hamilton zijn nog twee jaar doorlopende contract bij renstal Mercedes niet uit gaat dienen. Hij zou zo gefrustreerd zijn over de manier waarop hij in de slotrace in Abu Dhabi zijn achtste wereldtitel misliep, dat stoppen serieus door zijn hoofd speelt.