Pagina titel ...
donderdag, september 24
Burt Reynolds veilt niet alleen persoonlijke bezittingen, maar zet ook zijn huis voor spotprijs in de verkoop om tweede faillissement te voorkomen

0
Burt Reynolds veilt niet alleen persoonlijke bezittingen, maar zet ook zijn huis voor spotprijs in de verkoop om tweede faillissement te voorkomen.Het water lijkt de legendarische filmacteur Burt Reynolds aan de lippen te staan. Zijn persoonlijke bezittingen worden volgende week in Las Vegas geveild, maar Reynolds lijkt veel meer geld nodig te hebben om zijn veronderstelde, financiële, nood te lenigen. Daarom heeft hij zijn huis in Florida nu voor een spotprijs in de verkoop gezet.

Drie jaar geleden zette Burt Reynolds zette zijn huis in Tequesta, Florida, te koop voor net iets minder dan $ 9.000.000. Maar wie vandaag het pand wil kopen hoeft er van Reynolds nog maar $ 4.900.000 voor neer te tellen. De legendarische acteur zou dringend geld nodig hebben om een tweede faillissement in zijn leven te voorkomen…

(Lees verder na de advertentie)

Kondigde de Amerikaanse acteur vorige week al aan dat hij een serie awards, memorabilia en persoonlijke bezitten op 11 en 12 december in Las Vegas laat veilen, hij wil nu ook snel van zijn huis in Florida af. De 78-jarige acteur, die al jaren met financiële problemen kampt zou namelijk, zo weten Amerikaanse media, op het punt staan voor de tweede keer failliet te gaan.

De acteur kwam in de jaren 90 in financiële problemen na een dure echtscheiding van actrice Loni Anderson en een reeks slechte investeringen. In 1996 liet hij zich bankroet verklaren.

Lees verder na advertentie

Burt Reynolds hoopt dat de opbrengst van de verkoop van zijn huis en zijn spullen hem een twee bankroet zal besparen.

De woning daterend uit 1975 staat op een stuk grond van bijna 1200 vierkante meter en telt vijf slaapkamers en zeven badkamers. Alle slaapkamers zijn 5 bij 5 meter. De woonkamer heeft grote ramen en glazen schuifdeuren, waarvan een leidt naar de patio, het tuinhuisje en het zwembad. Naast het zwembad heeft Burt de beschikking over privé bioscoop, een fitnessruimte en een biljartkamer.

Het huis is gelegen aan de oever van de Hobe Sound en heeft de beschikking over een aanlegsteiger. Op het terrein is ook een helikopterplatform.

Op de veiling in Las Vegas zullen volgende week onder meer de Golden Globe uit 1998 voor beste bijrol in ‘Boogie nights’, kledingstukken uit verschillende films en een paar bokshandschoenen van Mohammed Ali te koop worden aangeboden. Er worden ook enkele kunstwerken en auto’s uit Reynolds’ collectie verkocht.

Reynolds ‘carrière omspant meer dan 50 jaar, maar het was in de jaren 1970 dat hij vestigde zich als een superster. Zijn huis in Palm Beach County lijkt een ode aan die vervlogen dagen van de jaren ’70.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0