Pagina titel ...
zaterdag, september 19
Buitenkansje voor de echte fan! Woestijnvilla villa Elvis Presley wordt geveild

0

Buitenkansje voor de echte fan! Woestijnvilla villa Elvis Presley wordt geveild!


Buitenkansje voor de echte Elvis-fan! Het Palm Springs huis van Elvis Presley, dat hij in zijn bezit had tot zijn dood op 42-jarige leeftijd in 1977 op Graceland zijn landgoed in Memphis, komt onder de hamer. Het huis, met nog tal van originele Elvis-details, is ‘Graceland West’ gedoopt en was te huur voor themafeesten rond Elvis. Het is, zo blijkt uit de foto’s, inmiddels wel een ‘opknappertje’.

Het is de bank die de hypotheek op het pand heeft verstrekt aan de huidige eigenaren die het huis op 25 oktober laat veilen. De huidige eigenaren, die de woestijnvilla ‘Graceland West’ doopten, hoopten geld te verdienen met het organiseren van themafeesten rond Elvis in het huis.

(Lees verder na de advertentie)

Het huis ging negen maanden geleden in de verkoop voor $ 3.75 miljoen, waarna de prijs met meer dan een miljoen dollar verlaagd werd naar $ 2.59 miljoen. Maar ook die prijs lokte geen kopers, waarop de hypotheekverstrekker besloot het pad te laten veilen. Een startprijs is nog niet bekend. Elvis kocht het huis in 1970 voor $ 105.000 en hield het aan tot aan zijn dood, in 1977.

De ranch stijl villa staat op een stuk grond van ruim 7000 vierkante meter en biedt een panoramisch uitzicht op de bergen en de woestijn. Op het terrein palmbomen, een niervormige zwembad en een aparte spa.

Lees verder na advertentie

Binnen is 468 vierkante meter aan leefruimte. De woonkamer met open haar heeft een gewelfd plafond, de eetkamer beschikt over een bar. Er zijn vier slaapkamers en 6 badkamers. Leuk extraatje: de 9 bij 15m2 grote entertainmentkamer.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0