Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Buitenkansje voor de echte fan! Woestijnvilla villa Elvis Presley wordt geveild

0

Buitenkansje voor de echte fan! Woestijnvilla villa Elvis Presley wordt geveild!


Buitenkansje voor de echte Elvis-fan! Het Palm Springs huis van Elvis Presley, dat hij in zijn bezit had tot zijn dood op 42-jarige leeftijd in 1977 op Graceland zijn landgoed in Memphis, komt onder de hamer. Het huis, met nog tal van originele Elvis-details, is ‘Graceland West’ gedoopt en was te huur voor themafeesten rond Elvis. Het is, zo blijkt uit de foto’s, inmiddels wel een ‘opknappertje’.

(Lees verder na de advertentie)

Het is de bank die de hypotheek op het pand heeft verstrekt aan de huidige eigenaren die het huis op 25 oktober laat veilen. De huidige eigenaren, die de woestijnvilla ‘Graceland West’ doopten, hoopten geld te verdienen met het organiseren van themafeesten rond Elvis in het huis.

Het huis ging negen maanden geleden in de verkoop voor $ 3.75 miljoen, waarna de prijs met meer dan een miljoen dollar verlaagd werd naar $ 2.59 miljoen. Maar ook die prijs lokte geen kopers, waarop de hypotheekverstrekker besloot het pad te laten veilen. Een startprijs is nog niet bekend. Elvis kocht het huis in 1970 voor $ 105.000 en hield het aan tot aan zijn dood, in 1977.

De ranch stijl villa staat op een stuk grond van ruim 7000 vierkante meter en biedt een panoramisch uitzicht op de bergen en de woestijn. Op het terrein palmbomen, een niervormige zwembad en een aparte spa.

Binnen is 468 vierkante meter aan leefruimte. De woonkamer met open haar heeft een gewelfd plafond, de eetkamer beschikt over een bar. Er zijn vier slaapkamers en 6 badkamers. Leuk extraatje: de 9 bij 15m2 grote entertainmentkamer.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0