Bruidsjurk besteld… – Monique Westenberg: ‘Ik zag breuk met Andre niet aankomen’

0

De bruidsjurk was besteld. het zou een klassieke satijnen prinses trouwjurk worden volledig hand bewerkt en met Franse kantbewerkingen en kleine 3D bloementjes en steentjes. Uiteraard met een lange sleep en een prachtig open rug! Maar net geen drie maanden nadat Andre Hazes zijn Monique op 12 december 2020 ten huwelijk vroeg is het allemaal voorbij. En dat weet ook bruid in spe Monique. Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan.”

Monique Westenberg zal niet de bruid worden van Andre Hazes. Op  Instagram schrijft zij: “Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.”


Dan: “Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving. Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.


Liefs

Monique.

Het nieuws over de breuk kwam vanochtend naar buiten via Story, waarna de managers van Andre en Monique het nieuws van de breuk bevestigden. Wat Monique (43) bedoelt met ‘hetzelfde patroon’ is niet duidelijk. Waarschijnlijk verwijst ze naar de bekendmaking van hun vorige breuk, eind 2019. Toen maakte André het einde van hun relatie volgens Monique snel bekend, omdat er met Bridget Maasland een andere vrouw in het spel was. Ook nu gaan verhalen dat er een andere vrouw in het spel zou zijn.

 

Share.