Bruce Willis maakt binnen een week megawinst van 4 miljoen bij verkoop van New Yorkse-penthouse dat hij nog geen 2 jaar geleden kocht

0
Bruce Willis maakt binnen een week megawinst van 4 miljoen bij verkoop van New Yorkse-penthouse dat hij nog geen 2 jaar geleden kocht

Nog geen week geleden zette Bruce Willis en zijn vrouw, het model Emma Heming, hun Central Park West-appartement in het befaamde Eldorda gebouw in Manhatten voor $ 8.850.000 te koop. En nu al is er een koper die vier miljoen meer betaalde voor het stulpje dat Willis nog geen twee jaar geleden kocht. Bruce heeft een dus vette winst gemaakt op de verkoop van zijn appartement.

Willis, recent te zien de film ‘Sin City: A Dame to Kill For’, kocht het appartement in februari 2013 van U2 bassist Adam Clayton voor $ 8.850.000 en vorige week zette hij het in de verkoop voor $ 12.99 miljoen. En met succes, want de contracten zijn getekend!


Dat het echtpaar het appartement in de verkoop zette zou er alles mee te maken hebben dat Bruce en Emma nu samen twee kinderen, Mabel (2) en de afgelopen juli geboren Evelyn Penn, hebben en ze het huis te klein vonden worden.

Een andere reden voor de verkoop is dat Bruce en Emma hebben besloten vaker in New York te willen blijven dan tot nu toe het geval is. Het merendeel van de tijd verblijven zij nu nog in hun huis in Californië. Het stel zou dan ook op zoek zijn naar een groter huis in de ‘Big Apple’.


De woonkamer waarvan Bruce en Emma nu afscheid moeten nemen heeft een decoratieve open haard en biedt uitzicht op Central Park. De keuken –op een terrazzo vloer –beschikt over alle denkbare apparatuur. Het appartement telde oorspronkelijk negen kamers, maar de twee kamers voor het personeel zijn door Bruce en Emma bij de keuken gevoegd. Een vierde slaapkamer werd omgebouwd tot inloopkast voor mevrouw Willis.

Willis heeft naast de twee kinderen die Emma hem schonk nog drie volwassen dochters uit zijn eerdere huwelijk met Demi Moore. Het stel scheidde na dertien jaar huwelijk in 2000. Negen jaar later trouwde de acteur met Emma Heming.