Pagina titel ...
maandag, juni 1
Brooke Shields verhuurt voor $ 30.000 per maand haar huis aan Ben Afflick en Jennifer Garner

0
Ons kent ons dus was de verhuur zo beklonken. Ben Afflick en Jennifer Garner nemen met hun kinderen tijdelijk hun intrek in het huis van Brooke Shields in Pacific Palisades, Los Angeles. Geen vriendendienst, want Brooke wil $ 30.000 per maand hebben voor haar huis.


Shields zette het huis met vijf slaapkamers in Pacific Palisades, Los Angeles, recent te huur voor 30.000 dollar (ruim 27.000 euro) per maand. Shields en haar man, televisie schrijver Chris Henchy, wonen voornamelijk in New York City, waar ze in april 2008 voor $ 5.500.000 een herenhuis kochten in West Village.

(Lees verder na de advertentie)

Ben Affleck en Jennifer Garner hebben het huis van Brooke Shields nu gehuurd. Hun eigen huis, dat op loopafstand ligt, wordt gerenoveerd zodat de twee exen er samen kunnen blijven wonen om voor hun drie kinderen te zorgen. Het huis van Brooke heeft vijf slaapkamers, vijf badkamers, een grote tuin met zwembad.

.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0