Pagina titel ...
donderdag, oktober 1
Terug naar mama in New York! Jake Gyllenhaal heeft het gehad met glamour en heeft zijn huis in Hollywood verkocht

0

Terug naar mama in New York! Jake Gyllenhaal heeft het gehad met glamour en heeft zijn huis in Hollywood verkocht…


Brokeback Mountain-acteur Jake Gyllenhaal(34) heeft zijn villa in de Hollywood Hills verkocht. De acteur, nu te zien in de thriller ‘Nightcrawler, verkast naar New York waar ook zijn zus Maggie en zijn moeder wonen. Hij moet namelijk niets weten van de Hollywood-glamour.

Glamour en luxe zeggen vrijgezel Jyke Gallenhaal niet zo veel. Zo is de auto, een oude Prius, waarmee hij in de Big Apple rondrijdt niet eens van hem, maar van zijn moeder. Liever zit hij op zijn motor of op een van de twee fietsen die hij bezit. Hij is ook wars van de glitter&glamour van Hollywood.

(Lees verder na de advertentie)

De 33-jarige Gyllenhaal woonde tien jaar in het huis in Hollywood Hills, dat staat op een stuk grond van bijna 810 vierkante meter. De acteur wilde 3,5 miljoen dollar, oftewel 2,7 miljoen euro hebben voor het optrekje, maar moest genoegen nemen met met $ 3.262.500 (2,606,850 euro). Met de verkoop keert Gyllenhaal Hollywood de rug toe en verkast hij naar New York.

De woning die hij nu heeft verkocht heeft drie slaapkamers, twee badkamers en ook nog een vrijstaand kantoor in de tuin. Het pand beschikt ook over een ultramodern beveiligingssysteem. In de tuin bevindt zich ook een druppelvormige zwembad en een cabana. Er zijn talloze loungeplekjes met een panoramisch uitzicht op de canyon en de bergen.

Lees verder na advertentie

Gyllenhaal, 33, was te zien in films als ‘Source Code’ (2011), ‘Zodiac'” (2007) en ‘Brokeback Mountain’ (2005). Hij is nu bezig met de opnames van drie verschillende rolprenten. Gyllenhaal zal namelijk te zien zijn in ‘Nailed’, ‘Southpath’ en ‘Everest’.

Hij kocht het pand in 2005 voor $ 2.500.000. Tot de voormalige eigenaren behoort ook Michael Balzary, aka Flea van de Red Hot Chili Peppers.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0