Britten verslikken zich in koffie als ANDRE RIEU pianolerares ‘bitch’ noemt op tv

0

Britten verslikken zich massaal in hun koffie toen ANDRE RIEU zijn pianolerares ‘bitch ‘noemde op tv in This Morning live.

IN This Morning Live, zie het als het Britse Koffietijd, wordt geen schuttingtaal wordt getolereerd. Presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield excuseerden zich gelijk voor de  uitlatingen van de Limburger. In het fragment op YouTube (onder het verhaal) is het woord ‘bitch’ weggepiept. De Britse kranten The Mirror, The Sun en Metro schreven over het incident.


Rieu maakte eerder deze week bekend zijn reeks traditionele kerstconcerten weer af te gelasten vanwege de volle ziekenhuizen. De kerstconcerten mochten volgens hem van het demissionaire kabinet wel doorgaan, maar het voelde vanwege de volle ziekenhuizen niet goed. De violist vertelde vrijdagavond in de talkshow Op1 over zijn besluit om de concerten in het Maastrichtse MECC toch af te zeggen.

“Ik mocht ze eigenlijk doen, maar het ziekenhuis ligt 100 meter van het MECC af en daar zeggen ze allemaal: ‘Doe het niet.’ Dus daarom heb ik ze afgezegd”, zegt Rieu. “Eigenlijk mocht ik het doen, maar dat kan toch helemaal niet.”


Rieu moest ook al enkele buitenlandse optredens verplaatsen, maar heeft begin december nog wel vier shows in Lissabon in zijn agenda staan. De shows in Maastricht zijn verplaatst naar volgend jaar.