Bridget Maasland zoekt na Andre Hazes man ‘die op het emotionele vlak wat meer ontwikkeld is’

0

Bridget Maasland (46) gelooft ook na haar veelbesproken relatie met Andre Hazes nog in de liefde. Alleen hoopt de presentatrice wel dat een toekomstige man in haar leven ‘op het emotionele vlak wat meer ontwikkeld is’.

“Ik ben een soort van romanticus, een méga romanticus, dus ik wil niet verbitterd of verzuurd raken”, stelt ze in de nieuwste ‘Grazia’. “Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied.”


Eren relatie zoals vorig jaar met André Hazes daar zit ze bepaald niet op te wachten. “Zo intens als ik erin ging, zo intens voelde het ook toen ik er weer uitstapte. Het maakt mij niet uit dat mensen zien dat ik van een feestje hou, daar ging het niet om. Maar het is nooit mijn intentie geweest om dingen online te plaatsen, waarmee ik andere mensen verdriet zou doen”, aldus Bridget.

Dan: “Ik heb nooit iemand op het hart willen trappen. En ik ben ook een moeder, hè. Het is voor Mees ook niet leuk als mensen zulke vreselijke dingen over mij zeggen. “Ik heb ook een hart, hè. Er werden verhalen de wereld in gebracht, en grofweg leugens verteld, naar aanleiding van wat mensen dachten te zien (…) Hij werd verliefd op een ander en ik kreeg te horen dat hij vrij was. Uiteindelijk is hij er wel heel goed vanaf gekomen, als man zijnde. Ik ben de boeman.”


Inmiddels heeft Bridget, die in therapie is geweest na haar relatie met Hazes, zich herpakt. “Bij mij is werk en privé altijd met elkaar verbonden geweest (…) Het is wat mensen willen denken en willen zien, waarschijnlijk om hun eigen leven aangenamer te maken.”