BRIDGET MAASLAND verdedigt relatie met 20 jaar jongere ANDRE HAZES: ‘Dat vond ik hartstikke leuk’

0

Bridget Maasland zegt de kritiek op haar ‘hartstikke leuke’ relatie met de 20-jaar jongere Andre Hazes ervaren te hebben als ‘mega seksistisch’. “Maar dat is omdat ik een vrouw ben. Het ging om een relatie met een jongere man. Ik heb over Tiësto nog nooit gehoord dat ie met een 28 jaar jongere vrouw is getrouwd. Dat dat een groot relatieverschil was, dat dat eigenlijk niet kon.”

Bridget Maasland zei in met gesprek Beau van Erven Dorens in zijn Isola di Beau door de vaderlandse media op ‘Engelse tabloid-achtige manieren werd behandeld’. Als Beau zegt dat hij een jaar geleden het gevoel had dat Maasland depressief was en constant alleen thuis zou zitten blijkt hij het bij het verkeerde eind te hebben.


“Dat heb ik dus nooit gedaan. Sowieso kwamen er heel veel schandalen overheen, die veel groter waren. Maar ik denk dat wij een beetje de eerste waren die op bijna Engelse tabloid-achtige manieren werden behandeld. Daardoor viel het op. Uit elke hoek had iemand er iets over te zeggen. Iedereen wist ervan, of je nou advocaat was of in de zorg werkte.”

Dat Maasland hekelt het feit dat zij veroordeeld werd omdat Hazes twintig jaar jonger was, hekelt ze. “Mega seksistisch. Maar dat is omdat ik een vrouw ben. Het ging om een relatie met een jongere man. Ik heb over Tiësto nog nooit gehoord dat ie met een 28 jaar jongere vrouw is getrouwd. Dat dat een groot relatieverschil was, dat dat eigenlijk niet kon.”


Bridget vertrouwt Beau toe dat ‘donkere periodes’ in haar leven zijn geweest. Zeker de scheiding van Pepijn Padberg en de periode ná de breuk met Hazes hebben hun sporen nagelaten. Over detijd met Hazes: “Niet eens die relatie. Dat vond ik hartstikke leuk”, aldus Maasland. “Maar wat er daarna allemaal over me heen is gekomen.. ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad.”

Bridgets relatie met Hazes leidde zelfs nog tot een rechtszaak omdat Maasland in 2014 met haar slipje op haar enkels stond tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in Amsterdam. Maasland was woest over de bewering van Privé’s hoofdredacteur Evert Santegoeds dat zij en André Hazes jr. zich die avond ‘voor het oog van alle aanwezigen te buiten zijn gegaan na een hartstochtelijke vrijage’. Een ‘huwelijksnacht’, noemde Privé.

Santegoeds in de rechtszaal: “Ze waren zo hevig aan het kussen en aan het vrijen dat sommige mensen riepen: ‘Get a room.’ Een ongegeneerde vrijpartij. Haar slip lag op haar enkels. Ze zaten te kussen en te voelen. Het ging er nogal wild aan toe. Zijn handen zaten echt overal bij Bridget.”

Maasland verloor de rechtszaak.