Bridget Maasland: ‘Ik moest in de krant lezen dat André terug was bij Monique’

0

(Beeld: Instagram Bridget Maasland)

Bridget Maasland zegt in de krant te hebben moeten lezen dat haar ex André Hazes terug was bij Monique Westenberg. Dat vertelt Maasland in de podcast ‘Dit komt nooit meer goed’. Bijna een uur praat de presentatrice over haar relatie van 99 dagen met André Hazes. Ze geeft ok ruiterlijk toe toe te ‘gniffelen’ om André’s ‘misstappen’ die volgden na zijn relatie met haar.


Bridget zegt in de podcast ‘Dit komt nooit meer goed’ dat ze toentertijd in de krant moest lezen dat André Hazes weer met Monique was  toen ze op Curaçao-reis arriveerde om met hem vakantie te gaan vieren. “Hij ging naar Curaçao voor een optreden en had gevraagd of ik ook langs wilde komen. Echt maar voor drie dagen ook. Met je verliefde kop doe je dat dan ook nog, drie dagen heen en weer naar Curaçao in je drukke schema.”

Bridget wist niet dat André daar op Curacao weer met ex Monique had aangepapt. “Toen ik terugkwam bleek hij eigenlijk op het eiland ook alweer met zijn ex te zijn. Dat wist dus ook iedereen blijkbaar en ik niet. Ik zag het eigenlijk in de krant. Ja, en op social media. Dat was best wel naar.”


Maasland claimt dat al door door Hazes in het begin van hun relatie bedrogen werd toen hij haar verzekerde vrijgezel te zijn. “Ik was toch wel een soort van voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Door hemzelf. Dat was allemaal prima, maar toen bleek gaandeweg dat het niet zo was.”

Eerlijkheid kan Bridget Maasland niet ontzegd worden als ze in podcast vertelt wel te moeten gniffelen over de avonturen van Hazes na de breuk met haar. Eerst terug naar Monique, toen weg bij Monique en nu zijn veelbesproken relatie met Sarah. “Ja, gniffelend natuurlijk. Het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn.” We lheeft ze medelijden met Monique Westenberg, doe moeder van Hazes zoontje Dre. “Het is niet dat ik iemand uitlach van: oh, gelukkig, dan heeft zij dat ook. Helemaal niet.”

Kreeg Maasland tijdens en na haar relatie met Hazes te maken met haatberichten ze is blij dat ze daarop nooit heeft geregeerd. “Sit, back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen en dat heb ik niet hoeven doen.”.

Dat ze hun relatie zo op de social media uitventte kwam het stel op veel kritiek te staan. Volgens Bridget  was André die dat dat leuk vond. “Ik was niet degene die zo heel veel deelde, maar daar werd ik op afgerekend. Uiteindelijk heb ik me daar wel in mee laten slepen, absoluut. Als hij dan weer iets deed, dan dacht ik: oh, dat kan blijkbaar. Op een gegeven moment had ik ook zijn code om dingen weg te halen. Ik dacht: waarom, hij is toch een vrij man, waarom mogen wij niet zijn wie we zijn?”