BRIDGET MAASLAND deelt naaktfoto om te laten zien dat ze 6.7 kilo is afgevallen

0

(Beeld: CP)

Bridget Maasland (49) deelt een naaktfoto om te laten zien dat ze in korte tijd 6.7 kilo is afgevallen. Lees hoe ze dat deed.


Samen met zoon 15-jarige Mees volgde Bridget de ‘Dag Één-methode’. De presentatrice verloor 6.7 kilo en ging van 71 kilo naar 64,3 kilo in korte tijd. Bridget deelt als bewijs een naaktfoto gemaakt in haar de badkamer. Is haar gezicht niet te zien vanwege de condens op de spiegel haar billen en platte buik zijn duidelijk in beeld.

“Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen”, schrijft Maasland. Ze is trots op zichzelf en op zoon Mees. “Wat een discipline en doorzettingsvermogen heeft Mees laten zien. Voor school naar de sportschool geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Mega trots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om”, aldus Bridget.