Bridget Maasland breekt met nieuwe liefde die vreemdganger zou zijn

0

Bridget Maasland en haar nieuwe vriend Christian P. Henry zijn na ruim een maand alweer uit elkaar. De reden? Bridget ontdekte dat hij met andere vrouwen zat te appen of ze zin in hem hadden…

Dat Bridget zou hebben gebroken met nieuwe liefde Henr zeggen ingewijden tegen FawryNotSawry, showbizzkenner van Rumag TV. het was Maaslan zelf die begin juni vorige maand zélf haar nieuwe liefde op Instagram presenteerde. Henry zou vastgoedmagnaat zijn, maar Shownieuws achterhaalde al snel dat een gewone baan had met een modaal salaris. De ‘vastgoedmagnaat’ had zelfs geen eigen huis, maar een húúrwoning.


Nu ruim een maand later is volgens FawryNotSawry hun relatie namelijk alweer voorbij. “Geen idee hoeveel mensen dit boeit, maar Bridget is niet meer met haar lover. Hij is mijn collega van (…) en hoorde dit van collega’s”, meldde een ingewijde aan FawryNotSawry. Navraag van Fawry leerde dat de tip waar was. “Heb dit dus even nagevraagd bij een aantal mensen die erg dichtbij haar staan en het is dus waar! Ze volgen elkaar nog wel op de socials, maar zijn niet meer bij elkaar! Al hoorde ik dat Christian (zo heet hij) sowieso niet echt een monogame man is.”

Volgens Fawry misdroeg Christian zich een beetje tijdens zijn relatie met Maasland. “Terwijl die met Bridget was, zat hij rustig met andere vrouwen te appen of ze zin in hem hadden… Ik gun die Bridget oprecht een leuke en betrouwbare vent! Ik snap dat het moeilijk is in die mediawereld, maar toch moeten ze er zijn Bridg.”


Fawry zegt ook gehoord dat Christian ‘supervaak’ vreemdging. Zijn bron daarop: “Het is zo’n vrouwenhater, weet je wel. Hij kickt erop als vrouwen hem willenen dan dumpt ‘ie ze. Sterker nog: als je hem niet wil, is ‘ie gehurt.”

In haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat vertelde Bridget nog rcent alles over haar verliefdheid. Naar eigen zeggen gaat ze zich ‘een beetje gek gedragen’ als ze verliefd is. “Ik herken mezelf dan helemaal niet”, vertelt ze. “Ik vind het niet de leukste kant van mezelf.” Zo vertelt ze dat ze zich soms letterlijk kan verliezen in haar crush of partner. “Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker.”

“De vorige verliefdheid was nogal een fiasco, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid. Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen”, weet Bridget te vertellen.