Bridget Maasland bedreigd na onthulling huwelijksaanzoek André Hazes

0

Bridget Maasland zegt bedreigd te zijn na haar onthulling dat zij vorig jaar rond kerst door André Hazes ten huwelijk is gevraagd.

Maasland vertelde over de bedreiging in RTL Boulevard waar het over online pesten ging. Volgens Bridget wordt ze al bedreigd sinds vorig jaar december toen zij een relatie met André Hazes bleek te hebben, maar dat die bedreigingen afgelopen week weer een nieuwe piek bereikten toe zij vertelde dat Hazes haar vorig jaar ten huwelijk had gevraagd.


“Afgelopen week had het weer even een piek bereikt, want blijkbaar mag je geen humor hebben of niet een eigen mening hebben of niet gewoon iets posten zonder dat inderdaad bedreigingen komen.” “Het gaat echt heel ver”, zegt Bridget. “Eigenlijk, Clarice, vind ik ook dat daar iets aan gedaan moet worden”, richt ze zich tot de strafrechtadvocaat aan de desk van het programma.

Bridget roept dan ook op tot meer liefde. “Met dit hele jaar met corona, alle ellende die we over ons heen hebben gekregen. Je zou toch denken dat er iets meer saamhorigheid is en dat we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan. Iets meer liefde de wereld in.”


de nieuwe bedreigingen begonnen toen de presentatrice woensdagochtend op Radio 538 in het ochtendprogramma van Frank Dane zich afvroeg wie André volgend jaar met kerst ten huwelijk vraagt. Dat grapje kwam niet uit het niets, bleek woensdagmiddag uit een reactie van Bridget op Instagram.

“Ik ben niet jaloers. Ik zeg nooit wat,” zei Bridget tegen de vrouw die haar een ‘afgelikte boterham’ noemde. “Maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.” Tegen RTL Boulevard zei Bridget vervolgens dat ze ook ja heeft gezegd op dit aanzoek en André en Bridget daarmee dus verloofd waren.