ZIE DE VIDEO – André Hazes vroeg haar precies jaar geleden Bridget ten huwelijk! ‘Ben erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen’

0

André Hazes vroeg vorig jaar met kerst Bridget Maasland ten huwelijk toen zij middenin hun 99 dagen relatie zaten! En Bridget zei ‘ja”. Dat leidde tot een uitbundig feestje waarvan u nu de beelden kunt zien.

Dat zou door Andre Hazes vorig jaar om deze tijd ten huwelijk werd gevraagd leidde er vandaag toe dat Bridget zegt: ‘Benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen’, waarmee ze reageerde op de huwelijksaanzoek die Hazes deed aan Monique Westenberg.


Bridget Maasland is afgelopen kerst naar eigen zeggen ten huwelijk gevraagd door André Hazes en zei toen ‘ja’. Aangezien hij zich nog geen jaar later heeft verloofd met Monique Westenberg, vindt de presentatrice het niet zo gek dat ze daar vanochtend een snerende opmerking over maakte. Dat schrijft ze op de Instagram-pagina van RTL Boulevard, in reactie op een vrouw die haar ‘jaloers’, een ‘vies wijf’ en een ‘afgelikte boterham’ noemde.

Bridget Maasland maakte de grap in gesprek met 538-dj Frank Dane. Hoewel de presentatrice claimt blij te zijn voor het stel, deelde ze toch nog een flinke sneer uit aan Hazes met wie zij vorig jaar omstreeks deze tijd een stromachtige, 99 dagen durende, relatie had. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen,” zei ze suggererende dat Hazes haar vorig jaar ten huwelijk had gevraagd.

Dat blijkt dus waar te  zijn. Een dag voor Kerst 2019 zei Hazes tegen RTL Boulevard: “Ik heb al een sleutel. Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Samenwonen zit er misschien volgend jaar wel in, trouwen is een ander verhaal. “Misschien, ik weet het niet, misschien wordt het wel een jaar met verrassingen” zei André. “We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar.”

En een jaar met verrassingen werd 2020. Niet André en Bridget, maar Andre en Monique maakten dit weekend bekend in het huwelijksbootje te stappen.

Hoe verliefd André Hazes een jaar geleden op zijn Bridget -en ook weer even op moeder Rachel- toonde hij in een al snel verwijderde video op Instagram. Ui de beelden bleek zonneklaar dat André Hazes en Bridget een erg gezellige tweede kerstdag had. Eerst pakt hij zijn moeder Rachel beet en zingt haar toe. De nodige alcoholische versnaperingen maken dat hij zegt “Ken de tekst niet en haal liedjes door elkaar. Mooie avond man!”Ook aan Bridget betuigt hij zijn liefde door haar bijna fijn te knijpen terwijl hij haar probeert te kussen. ‘Lam’, schreef Hazes bij de beelden die er geen twijfel over laten bestaan dat die conclusie de juiste was.