Boze Rachel Hazes: ‘Monique stuurt mijn cadeautjes aan kleine Dre (4) terug’

0

Vriendinnen zullen Rachel Hazes en de inmiddels ex-vrouw van haar zoon Andre, Monique Westenberg, nooit worden nadat Rachel zich met hand en tand verzette tegen de relatie van haar zoon (27) met de veel oudere Monique (43). Ook nu Andre en Monique uit elkaar zijn dendert de ruzie voort. Zo beweert Rachel dat ze meerdere pogingen heeft gedaan contact te zoeken met haar kleinzoon. Zo zou ook meerdere keren cadeautjes naar de kleine Dre hebben opgestuurd, maar die kwamen linea recta retour.

‘Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden,’ vertelt Rachel aan Story. ‘Daar moet ik me bij neerleggen. Ik laat iedereen in z’n waarde. Ik wil me niet belangrijker maken dan ik ben, en respecteer de keuze van Monique. Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo. Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Die worden niet geaccepteerd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…’


Rachel Hazes liet tot nu toe geen kans onbenut om te benadrukken hoe blij ze is dat André Hazes Monique Westenberg heeft verlaten voor Sarah van Soelen. Zo zei toen Andre en Monique nog een paar waren: “Ik heb niet zoveel met Monique. Sorry, kon ik het maar wel. Het is een goede vrouw. Alleen ja, het is ook niet aan mij. Ik gun ze hun geluk. Als André morgen thuiskomt met een vrouw van 80 met drie gebitten, is het ook goed.”

Over Sarah, de nieuwe liefde van haar zoon, is Rachel een stuk positiever. “Ben heel blij met haar. Ze is altijd heel eerlijk”, aldus Rachel. Eerder schreef ze onder een foto van Sarah: “Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste.”