Boze ART ROOIJAKKERS: ‘Vriend verraadde dat ik ga trouwen’

0

(Beeld: RTL)

Art Rooijjakkers (47) is boos op diegene die zijn voorgenomen huwelijk met vriendin Karlijn (29) naar de media gelekt heeft.


In de YouTube-serie Ramin in gesprek met gaat Art Rooijakkers in op zijn eigen aanstaande huwelijk, met name het aanzoek dat hij een maand geleden deed en hoe dat in de publiciteit kwam. Een volgers van Karlijns afgeschermde Instagramaccount zag een foto van het stel met een ring aan haar vinger en de veelzeggende boodschap ’About to change my last name’ en lekte het nieuws naar de media. “Het is een gesloten account”, zegt Rooijakkers over het Instagramkanaal van zijn vriendin waarop het moment gedeeld werd. “En kennelijk heeft iemand dat toch doorverteld. Zo gaat dat dan blijkbaar, ik moet daar soms zelf nog aan wennen.”

“Mijn privéleven daar ben ik best wel gesloten over, ik hou dat gewoon voor mezelf”, legt de presentator uit. “Ik vind dat ik al een deel van mezelf weggeef doordat ik op televisie kom en ik vind het prettig om een deel van mezelf te bewaren.”


“Dit is iets wat ik graag voor mezelf hou,” zegt hij over het aanzoek. “Ik ben lang met mijn ex geweest en daar heb ik twee prachtige dochters mee. En ik heb sinds een poosje een nieuwe vriendin en ik ben nog nooit in mijn leven getrouwd en ik vond het fijn om met haar voor het eerst iets mee te maken.”