Borsato’s zoon LUCA (23) bedreigd: ‘Wij supporten MARCO door dik en dun’

0

Luca, de 23-jarige zoon van Marco Borsato, ontvangt dreigementen aan zijn adres vanwege de misbruikzaak tegen zijn vader. Luca vindt het ’te laag voor woorden’ en zegt ook ‘wij supporten door dik en dun’. Ook een man die op internet liet weten Marco Borsato te blijven steunen nu hij beschuldigd wordt van het betasten vaan minderjarig meisje werd bedreigd.

Luca Borsato (23) heeft een aantal berichten gestuurd aan juicekanaal Reality FBI, waarin hij zich uit over de zaak tegen zijn vader Marco Borsato (55), die door een 22-jarige vrouw wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Reality FBI meent dat er in de zaak Borsato te veel sprake is van trial by media. “Z’n omgeving heeft me laten weten, dat alle ‘lasterlijke’ verklaringen, worden meegenomen en meegewogen in de totaliteit van de zaak. De grondwet zegt iets simpels: iedereen heeft recht op een ‘eerlijk proces’. () “Als ’trial by media’ types hier proberen invloed op uit te oefenen, dan zagen zij aan de poten van dit recht. Niet slim dus.”

Borsato’s zoon Luca reageert met “Amen ❤️”, waarop Reality FBI vraagt: “Ervaren jij of Senna of Jada nog veel last van alles?” Het antwoordt van Luca: “Dreigementen etc. Dus op zekere hoogte: ja.”


Luca zegt in een bericht ook dat de ‘naasten’ van Marco niets met de zaak te maken hebben, maar dat hij hem wel steunt. Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over.” Luca vervolgt met: “Dit is een zaak on it’s own. En wij supporten door dik en dun. Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen over ontvanger is te laag voor woorden eigenlijk.” De reactie van Luca is met zijn toestemming online geplaatst door Reality FBI.

Moeder Leontine likete recent een post van een goede vriend van Marco die aangaf trots te zijn dat Marco nog steeds zijn vriend is. Ook Luca likete die post. Iemand schreef vervolgens onder die post: “Als jij het ooit nog in je botte hersenpan haalt (…) samen met mama en je talentloze zussie een of andere volgevroten kneusss z’n post te liken die fan zweert te blijven van papa om zo het vermeende slachtoffer in diskrediet te brengen, pakken we je. Pak ik je. Op welke manier dan ook. Ik blijf je in de gaten houden.”

Uiteindelijk verwijderde de man zijn post.