BINNENKIJKEN in het appartement waar BONNIE ST. CLAIRE gevangen gehouden wordt door man Anne-Jan

0
In dit piepkleine appartement in Aaalsmeer zou Bonnie St. Claire, de 67-jarige zangeres die zo dol is op alcohol gevangen gehouden worden door haar man Anne-Jan!

Midden vorig jaar ging Bonnie samen met man Anne-Jan, met wie ze al menig crisis beleefde, niet alleen veel goedkoper wonen, maar ook veel kleiner. Ze verruilden hun grote appartement in Aalsmeer -waar ze elkaar een paar keer letterlijk de tent uitvochten – voor een appartementje met 62 m2 woonoppervlak.


De indeling van Bonnie’s twee-kamer-appartement op de begane grond in het centrum van Aalsmeer mag leuk en speels zijn en een krasbestendige lamelparketvloer, slaapkamer met luxe badkamer, een keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast hebben, minder leuk is dat het appartement voor Bonnie omgetoverd lijkt te zijn in een gevangenis.

In het appartement zou Bonnie nu, zo meldt weekblad Privé, namelijk gevangen gehouden worden door haar man. ‘Welk spel speelt haar man? Bonnie gevangen in haar eigen huis’ kopt het weekblad. Privé baseert zich op verklaringen van een voormalige hartsvriend die enige tijd bij haar in huis woonde.


De voormalige huisvriend schetst in Privé een beeld van AnneJan als zou hij er alles aan doen om zijn vrouw van de buitenwereld te isoleren. ‘Een schrijnend voorbeeld daarvan is de keer dat hij uit naam van een andere BN’er een mail aan Bonnie heeft gestuurd waarin hij haar met de grond gelijk maakte, wat voor Bonnie het einde van de vriendschap betekende. In een nuchtere fase heeft zij dit echter ontdekt en hem ermee geconfronteerd. Hij kon niet anders dan toegeven, maar tóch is ze uiteindelijk bij hem gebleven! Waarom? Ik denk omdat ze helemaal niemand anders meer heeft en doodsbang is om alleen te zijn. Al haar zogenaamde vrienden hebben haar inmiddels in de steek gelaten. Ik denk dat ze zelf ook vreest niemand meer over te hebben.’