Boerin Steffi bevallen van dochtertje dat naar Yvon Jaspers is vernoemd

0

BZV-boerin Steffi (30) en partner Roel zijn de trotse ouders geworden van een dochter. Het meisje luistert naar de naam Sterre Yvon Madelon.

Paardenfokker Steffi liet in september weten in verwachting te zijn van haar eerste. Ze vertelde dat er een meisje op komst was en toonde trots een foto van de 20 wekenecho. Vrijdag kwam de baby ter wereld.


Het meisje heet Sterre Yvon Madelon. De baby is vernoemd naar Yvon Jaspers, die al jaren het gezicht is van Boer Zoekt Vrouw, het programma waardoor Steffi en haar Roel de liefde vonden bij elkaar. Paardenfokker Steffi deed in 2018 mee aan Boer zoekt vrouw.

‘Na een aantal kalfjes, lammetjes en een veulentje is het een ongelooflijke eer dat dit mooie meisje als tweede naam Yvon heeft. Het voelt alsof ik er een nichtje bij heb!’ laat Jaspers weten in een reactie op de website van Boer Zoekt Vrouw.


De Boekelse Steffi Verhagen wil bij haar paardenbedrijf aan Rietven in Boekel een soort ruiterhotel realiseren met uiteindelijk in totaal tachtig bedden, een kleinschalige eetgelegenheid en vergaderruimtes. Tegen de benodigde wijziging van het bestemmingsplan zijn drie bezwaren ingediend en inmiddels is beroep ingediend bij de Raad van State. Zolang dat niet is afgerond, wordt er niet gebouwd.

“Ons kind komt op een lekker hectisch moment in ons leven. Ik heb het nogal druk met nieuwe bouwplannen. We willen op ons erf een bed and breakfast met tien kamers bouwen, met twee zalen erbij. Eigenlijk wordt het meer een mini-Van der Valk, het wordt best groot. Als je als boer in Nederland wilt rondkomen, moet je er iets bij hebben naast je boerenbedrijf. Ik hou wel van gezelligheid en mensen vermaken, dus een bed and breakfast is dan ideaal,”vertelde ze recent aan Vriendin.