Boer Rudie en zijn Janine ouders van een zoon: ‘Alles zit erop en eraan en alles doet het. Ook het alarm’

0

Boer Rudie, uit seizoen 10 van Boer Zoekt Vrouw, en zijn liefde Janine met wie hij sinds vorig jaar zomer op zijn boerderij samen woont zijn vader geworden van zoon Bram. “Alles zit erop en eraan en alles doet het. Ook het alarm.”

Rudie en Janine wonen sinds vorig jaar zomer samen. En nu is hun gezinnetje uitgebreid met een zoon. “Toen ik hem voor het eerst in mijn armen had was ik wel ontroerd, dat doet wel wat met je.” Het gaat hartstikke goed met Bram. “Hij slaapt, eet, huilt, maar het is zeker geen huilbaby. Ik denk dat we echt niet mogen klagen met hem. Hij heeft kuiltjes in zijn wangen, net als Janine en hij heeft mijn ogen,” vertelt papa Rudie op de site van Boer Zoekt Vrouw.


Het is wel even wennen voor de nieuwbakken vader om baby Bram te combineren met zijn druk boerenbedrijf. “Ik zeg altijd: ‘het bedrijf gaat niet voor, maar wel altijd door’. Daar moeten we even onze weg weer in vinden. Maar gelukkig is het nu redelijk rustig, dus daar hebben we alle tijd voor.”

Rudie hoopt dat Bram later in zijn voetsporen zal treden. “Voordat ik melkveehouder werd heb ik ook heel veel verschillende dingen gedaan, veel in het buitenland geweest bijvoorbeeld. Daar krijg je letterlijk een figuurlijk een ruim blikveld van. Voor Bram hoop ik dat hij uiteindelijk gaat doen wat hij leuk vindt, dat heb ik zelf ook gedaan. En ik wil vooral een goeie vader zijn. Ik wil er altijd voor hem zijn als het nodig is.”