Boer Bastiaan breekt met Milou: ‘Het was niet mijn keuze’

0

Boer Bastiaan en Milou zijn uit elkaar. En dat was bepaald niet de keuze van Milou. “Het was niet mijn keuze, Bastiaan is niet te min voor mij. Ik had m’n leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achter staan.”

Boer Bastiaan en Milou leken elkaar helemaal gevonden te hebben tijdens het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar ze zijn nu toch geen liefdeskoppel meer. Milou, die het Duitse Frankfurt verliet om bij Bastiaan in te trekken voor een leven op de boerderij, zegt na de breuk dat de liefde er nog steeds is. De breuk werd kenbaar gemaakt in de kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw.


Milou laat op social media weten behoorlijk opgekeken te hebben tegen de bekendmaking. Zo schrijft ze: “Oh, wat was eerste Kerstdag heftig. Als een berg (zeg maar gerust formaatje Mount Everest) heb ik opgezien tegen de uitzending waarin onze break-up aangekondigd zou worden. Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knettersverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet.”

Volgens Milou ligt het niet aan de liefde: “De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest! Het afgelopen jaar was een bijzonder prachtig avontuur samen met jou, met alle ups en downs erbij. Ik had het voor geen goud willen missen!”


Op Instagram Stories reageert Milou op een aantal comments van kijkers. Ze zegt nogmaals dat ze er graag voor willen vechten, maar dat alleen werkt als je dat allebei doet. “Ik kan niemand dwingen datzelfde te doen. Het was niet mijn keuze, Bastiaan is niet te min voor mij. Ik had m’n leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achter staan.”

Milou vindt steun Bij haar volgers. “Milou, soms gaat het anders dan je verwacht. Je hebt het geprobeerd en ook dat vindt z’n weg. Je vind je ware nog wel, doe rustig aan en veel succes jullie beide in de toekomst”. Een ander: “Och zo jammer, als de liefde er nog steeds is… Alleen om de ‘praktische kant’. Zoek werk in de buurt! Oplossingen en consessies zijn er altijd !!! Sterkte.”

Share.