RAP JE RIJK! Boef koopt villa van 1.4 miljoen euro met sterrenhemel en parkeerplek voor 20 auto’s

0

Rap je rijk! En dat is precies wat rapper Boef heeft gedaan! en hij wordt nog steeds rijker, want met meer dan 5 miljoen streams in 24 uur tijd sloeg het nieuwe album van Rapper Boef nog maar recent het Nederlandse records aan diggelen. En daar past een villa van 1.4 miljoen, inclusief kamer met heuse sterrenhemel en parkeerplek voor 20 auto’s, wel bij.

Leuk optrekje…


Vorig jaar kocht Boef een villa aan in Almere, inclusief een parkeergelegenheid voor twintig auto’s. “Rijk zijn is alles wat ik wil”, zingt Boef dan ook in ‘Rijk zijn’, één van de zestien nummers op zijn tweede album ‘Allemaal een droom’. “Vroeger was dat mijn statement. Nu moet je dat niet té letterlijk nemen. Ja, ik heb een heel groot huis gekocht. Maar dat is omdat ik niet veel meer door de straten kan lopen zonder continu op de foto te gaan”, vertelt hij. “Eigenlijk leef ik helemaal niet zo uitbundig. Ik zit niet elke dag champagne te kraken in de club of te shoppen in dure winkels. En nu loop ik toch ook rond op slippers en in mijn trainingspak. (lacht) Waar het allemaal om draait, is mijn muziek. Daar werk ik keihard aan,” vertelt hij in de Vlaamse krant het Laatste Nieuws.

Een villa die hij na aankoop grondig liet verbouwen. zo kwam er in een kamer een heuse sterrenhemel. Het leek rapper Boef leuk om films te kunnen kijken onder de sterrenhemel. Niet de echte sterrenhemel, maar eentje op afstandsbediening. ‘Kijk’, zegt hij, staand in zijn tv- en gamekamer in zijn villa in Almere – marmeren vloer, enorme plasma, suède hoekbank, elektronische open haard van meer dan een meter breed. ‘Dan gaan eerst zo de gordijnen dicht’ – na een druk op de knop sluiten ze langzaam – ‘en daarna komt dit naar beneden’. Uit het plafond daalt een wit projectiescherm neer, ertegenover hangt een beamer. ‘Best wel romantisch, toch?,’ vertelt hij aan Quote.


Die sterrenhemel doet het inmiddels niet meer, want een elektricien liet de sterrenhemel laten doorbranden. De nieuwe installatie moest uit Frankrijk komen. Boef: ‘En raad eens welke grenzen er dichtgingen door corona?’ Nu zit Boef al drie maanden in zijn nieuwe huis zonder sterrenhemel. Irritant, vindt hij: je betaalt geld voor zoiets, zo’n 15.000 euro, dan moet het toch werken. ‘En sowieso: na een jaar verbouwen moet zo’n huis gewoon klaar zijn.’

Volgens Boef, zo vertelt hij in de krant, was hij in het begin van zijn carrière nog op zoek naar zichzelf. “Ik moest een voorbeeldfunctie vervullen en ik was daar duidelijk nog niet klaar voor. Maar sinds twee jaar ben ik mij daar wél van bewust. Nu kan je geen enkel raar bericht meer over mij terugvinden.”

Het maakt ook dat de badboy van weleer een min of meer keurige jongen is geworden. ‘Ik noem vrouwen niet langer hoeren’. Die ‘hoerenuitspraak’ dateert van begin 2018. In die periode stak hij in zijn populaire vlogs op YouTube ook graag de draak met de politie. En Boef vertelde Boef ook dat hij ’s nachts als lifter door drie ‘kechs’ (Arabisch voor hoeren, red.) met de auto was opgepikt. Nadien deed hij daar nog een schepje bovenop, door te zeggen dat alle vrouwen die ’s ochtends vroeg nog uitgaan in korte rokjes onder dezelfde noemer vallen. Met veel heisa tot gevolg, in die mate dat radiostations en festivals opriepen tot een boycot van zijn muziek. “Van die opmerking heb ik spijt”, zegt hij nu.

Share.