BINNENKIJKEN – In dit penthouse van 2 miljoen komt wiegje tweede kind Daley Blind en Candy-rea te staan

0

Regeren is vooruizien. Dus kochten Daley Blind en vriendin Candy-rae bijna twee jaar geleden voor net geen 2 miljoen euro een penthouse op de Zuidas, de hotspot van de hoofdstad, met het oog op gezinsuitbreiding. Daley en Candy-rae werden vorig jaar oktober voor het eerst ouders van zoontje Lowen en nu is de tweede spruit op komst.  

Het huis van Daley Blind (30) en zijn vrouw Candy-rae Fleur (28) is gelukkig berekend op een tweede kind. De komst van de baby wordt op Instagram aangekondigd door de voetbalvrouw met ‘We hebben jullie wat te vertellen. Lowen wordt binnenkort een oudere broer.’ Op het kiekje is het vierde familielid ook te zien, maar nu nog als echo.


Daley en Candy-rae werden vorig jaar oktober voor het eerst ouders van zoontje Lowen. Het was de start van een apart jaar. De voetballer kreeg een ontstoken hartspier en werd onwel tijdens een wedstrijd.

Het wiegje van de tweede komt te staan in het penthouse op een van de bovenste verdiepingen van 75 meter hoge Xavier-toren op de Zuidas. Het telt 194 m2 aan woonoppervlakte en heeft een op het zuiden gericht terras van 69 m2, met een schitterend weids uitzicht over de hoofdstad.! Het penthouse telt drie slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer.


Het geheel is bijzonder luxe afgewerkt en heeft prachtige hoge plafonds en gigantische raampartijen, waardoor je altijd en overal geniet van een mooie lichtinval en een magnifiek uitzicht op groots Amsterdam. Bij het penthouse zijn twee parkeerplaatsen, a raison van 50.000 euro per plek, te koop in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Ook beschikt het gebouw over een separate fietsenstalling.

Daley en zijn vriendin konden het penthouse geheel naar eigen smaak inrichten, want het bevond zich bij oplevering in een “consumenten casco staat” waarbij de wanden zijn gestuukt en gesausd, er ingebouwde plafondspots aanwezig zijn maar de verdere inrichting geheel ter invulling aan de koper was.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond en de erfpacht is 8.698,- per jaar. De servicekosten voor het appartement zijn € 270,- per maand.  Er is een huismeester die 36 uur per week aanwezig is.