BIZAR: NICOL GILLIS begraaft favoriete eend Massa in openbaar park met bloemen en kruis op graf en na afloop koffietafel

0

Kijkers naar Massa is Kassa hebben zich maandagavond waarschijnlijk afgevraagd of ze in de maling werden genomen toen Nicol, de vriendin van Peter Gillis, haar doodgereden favoriete eend Massa liet begraven met bloemen, een kruis én een koffietafel. Niet op het eigen landgoed, maar in een openbaar park. En nee, de kijker werd niet in de maling genomen. Het is blijkbaar wat geld met Nicol doet.

De dood van haar geliefde eend Massa mag Nicol, vriendin van Peter Gillis, dan emotioneel raken als ze het beestje doodgereden ziet liggen laat ze haar ouders opdraven om het lijkje van Massa van de straat af te halen. Zelf vindt Nicol dat namelijk vies. “Gadverdamme, de helft van z’n ingewanden liggen gewoon op de weg.”


Nicol meent ook de eend een begrafenis te moeten geven. “Hij was wel gewoon onderdeel van het gezin, dus hij verdient wel een plekje onder de grond.” Niet op eigen terrein, maar in een park waar ze met haar ouders, en de overleden Massa, naar toegaat. In het park krijgt eend Massa een heuse begrafenis inclusief bloemen, kruis op zijn graf en een koffietafel, waarbij overigens Nicol weer geen hand uitsteekt. Het is haar vader die het graf graaft. Nicols moeder zorgt voor de koffie.

Het leidt op sociale media tot veel reacties. “Mams die gecommandeerd wordt om de eend van het wegdek te schrapen, vader die tot doorspaaien wordt gemaand, Nicole die claimt het kruis zelf te hebben getimmerd en dat allemaal afgetopt met koffie en cake”. Een ander schrijft: “OMG een eend begraven en moeders neemt nog lekker de koffiekan en de cake mee….”