BIZAR – Vlak voor breuk met Monique liet Andre Hazes nog levensgroot 12-12, de datum van zijn huwelijksaanzoek in hals tatoeëren

0

Het verhaal over de breuk tussen Andre Hazes en Monique Westenberg begint nu toch bizarre trekjes te krijgen. Dagen voordat Hazes op Bonaire er naar eigen zeggen achter kwam dat de moeder van kind toch niet de ware was liet de zanger nog levensgroot 12-12 in zijn hals tatoeëren, refererend aan de 12de december 2020, de dag waarop hij Monique groots ten huwelijk vroeg.

“Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schreef de zoon van wijlen volkszanger André Hazes op zijn instagram om de breuk met Monique Westenberg te verklaren. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”


Die gedachte dat het ‘gewoon niet meer werkt’ met Monique moet bij Hazes wel vrij plotseling opgekomen zijn. Op 14 februari, Valantijsndag, gaf andre Monique nog een kostbare armband om zijn liefde voor haar te tonen. en dagen voor het stel naar Bonaire vertrok liet de zanger, zo onthult weekblad Privé vandaag in het nieuwe nummer, een 12-12-liefdestattoo in zijn hals zetten met een doorsnee van wel tien centimeter. Toen was er dus blijkbaar helemaal niets aan de hand en wilde Hazes een aandenken voor de rest van zijn leven aan de dag, 12 december 2020, hij Monique op Rotterdam ten huwelijk vroeg. .

De tattoo zit op een niet te missen plek. Iedere nieuwe liefde zal met die tattoo in de hals van Hazes geconfronteerd worden. Of laat Hazes de tattoo op dezelfde manier verdwijnen als vorig jaar toen hij nog een relatie had met Bridget Maasland die de naam van Monique in zijn nek niet echt leuk vond waarop de volkszanger de naam van Monique liet weglaseren.


Inmiddels deelt Hazes aan appartement met Sarah van Soelen (25), dat eigendom is van Sarahs schatrijke ouders.  Het schatrijke stel, dat fortuin maakte met de fabricage van lampen, staat al langere tijd ’altijd voor hem klaar’.

Hazes daarover: “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Er speelt, volgens de zanger, momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee. “Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…”

Dat Sarah al zwanger zou zijn van hem, zoals het verhaal ging, is volgens Hazes dan ook klinkklare onzin. Sterker nog, de twee mogen nu onder een dak leven ze hebben nog niet eens het bed gedeeld volgens de zanger. “Er is nooit iets seksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren.”

  

 

Share.