BIZAR VERHAAL: HELEEN VAN ROYEN: ‘Vriendin had sperma Patrick Kluivert in vriezer’

0

Een vriendin van schrijfster Heleen van Royen heeft jarenlang na een liefdesavontuurtje met Patrick Kluivert het sperma dat de voormalig voetballer achterliet in een condoom in haar vriezer bewaard.

Heleen van Royen vertelde het bizarre verhaal woensdagavond nn ‘Vandaag Inside’ toen het over Boris Becker ging, die t een buitenechtelijk kind heeft. het verhaal wil dat die vrouw zijn in een condoom achtergebleven zaad bewaard toen zij hem oraal heeft bevredigd. Heleen haakte in met: “Ik heb, of had, ook een vriendin die had het zaad van Patrick Kluivert in de vriezer. Ze had het in een condoom en dat condoom had ze dichtgeknoopt.”


“Ik vroeg aan haar: ‘Waarom eigenlijk?’ Toen zei ze: ‘Je weet maar nooit. Het is toch altijd handig.'” Of het zaak ma daadwerkelijk van Patrick Kluivert was. “Ik kon het niet checken, maar er lag wel een condoom daar in de vriezer,” vertelde de schrijfster.

Heleen ziet het ook als een belangrijke les voor mannen die geen kinderwens hebben. “Dat is ook een tip voor mannen die bang zijn dat er nazaat komt die ze niet willen. Gooi het condoom zelf weg of hou het bij je en neem het mee. Zij had dat letterlijk in de vriezer liggen.” Wanneer de vriendin van Heleen het zaak van de voetballer in haar vriezer stopte vertelde ze niet. “Het is niet recent, hè? Het is echt lang geleden.” Volgens Heleen kent Patrick dit verhaal wel.


Later in de uitzending bleek dat zaad in de vriezer bewaren geen nut heeft. De temperatuur van een vriezer is te hoog voor het bewaren van dit soort lichaamssappen. “Ik hoor net dat het bij -196 graden bewaard moet worden, anders werkt het niet”, vertelde Wilfred die de informatie van de Vandaag Inside via zijn oortje binnenkreeg.