BIZAR! MONIQUE WESTENBERG is bron van juicekanaal YVONNE COLDEWEIJER

0

Monique Westenberg, de ex van Andre Hazes, blijkt een van de bronnen te zijn van het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer, Life of Yvonne. Dat onthult Coldeweijer nadat Monique in een interview de vloer aanveegt met haar. Coldeweijer zegt niet minder dan 54 screenshots te hebben van haar ‘gesprekjes’ met Westenberg.

Monique Westenberg doet in Beau Monde haar beklag over de juicekanalen. “Zo’n juicekanaal krijgt blijkbaar voldoening van onwaarheden verspreiden.” Vooral het kanaal van Yvonne Coldeweijer moet het ontgelden in het vraaggesprak. “Diegene heeft zelf waarschijnlijk geen kinderen en beseft niet hoe heftig de reacties kunnen zijn. Soms denk ik ook: kom eens een bak koffie drinken en ga het gesprek met me aan. Ik denk dat je dan heel anders over me praat.”


Dan: “Als je zo lelijk kunt doen over anderen, denk ik dat je zelf behoorlijke issues moet hebben. Iemand die in liefde leeft en gelukkig is, doet zoiets niet.”

Yvonne Coldeweijer slaat vandaag terug. “Ga het gesprek met me aan? Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij”, klapt ze uit de school op haar Life of Yvonne. “Oops… Zei ik dat nou hardop? 🙊 I’m not the one with issues, meid.”


een bizar verhaal, want in Beau Monde zegt Westenberg: “Ik krijg het verwijt dat ik mediageil ben en dat ik het opzoek. Maar als er iemand is die nooit de media heeft opgezocht, ben ik het.” Yvonne Coldeweijer: “Meiddd 🤣.”