BIZAR: Meubelzaak verkoopt binnen een dag zes MARTIN MEILAND-banken

0

(Beeld: Maison Manon)

Maison Manon, een meubelwinkel uit Enschede, heeft in een dag zes ‘Martin Meiland-banken’ verkocht nadat die afgelopen donderdag op tv te zien was. Het door Meiland gekochte meubel zorgde voor wisselende reacties bij de kijkers. De een vroeg zich af of de fameuze seksclub Yab Yum de ‘deuren weer heeft heropend’, de ander vond de mega bank prachtig.


Een dag na de uitzending stroomde de mailbak van Maison Manon vol vertelt Manon Nijland, eigenaresse van de Enschedese woonwinkel, We hebben zelfs zes van die gouden banken verkocht. Ook zijn er nog steeds veel mensen op zoek naar dezelfde accessoires.” Alle mailtjes die Erica Meiland krijgt, stuurt ze door naar de Enschedese woonwinkel.”

Manon Meiland kent Martien al lang. “Zo’n dertien jaar geleden werkte hij bij een leverancier van ons, Van Roon Living in Hillegom. Hij heeft zelfs nog geholpen bij het inrichten van onze nieuwe winkel.” Ze kwamen elkaar ook vaak op beurzen tegen. “We hebben altijd contact gehouden,” zegt ze tegen de krant Tubantia.


Martien Meiland kocht naast de bank visiepresentator kocht onder meer een groot vloerkleed, kussens en een hanglamp voor in de eetkamer. Maar het was vooral de bank die al tijdens de uitzending zorgde ook voor negatieve reacties op social media. Ene Marieke liet weten dat het lijkt alsof de fameuze seksclub Yab Yum de ‘deuren weer heeft heropend’. Een ander zegt dat het interieur ‘pijn doet aan mijn ogen’.

Volgens Manon, zo vertelt ze aan de krant, past deze inrichting juist goed bij de familie Meiland. “We luisteren altijd naar de klant. Bij zo’n flamboyante man als Martien past toch geen grijze bank?” (0 “Martien is gelukkig, dus dan ben ik dat ook. En die nieuwe meubels gaan ook gewoon mee naar zijn volgende woning, hoor. Reken maar!”

ZOENEND OP INSTAGRAM! Op kostschool in Wales vindt PRINSES ALEXIA haar eerste liefde