BIZAR! Foto zwaar gehavende Mark op internet dankzij lid van Gillis-clan

0

De foto van de na een overval bij hem thuis op het park Prinsenmeer van zijn vader zwaar gehavende Mark Gillis die op sociale media de ronde doet is door Peter Gillis gemaakt en slechts doorgestuurd aan tien intimi. Een van hen moet de foto op internet verspreid hebben. Vader Gillis is woest.

Peter Gillis is woest vanwege de uitgelekte foto van zijn mishandelde zoon Mark. Volgens de vakantieparkenmagnaat hadden in eerste instantie alleen mensen die hij zelf vertrouwt de foto in handen. Gisteren  circuleerde de foto van de bont en blauw geslagen Mark op verschillende sites en juice kanalen.


Peter Gillis vertelt aan Shownieuws dat hij die foto zelf naar twee handjes vol mensen gestuurd heeft. Dat zou dus betekenen dat iemand uit de eigen kring van de familie Gillis de foto doorgestuurd heeft naar de roddelkanalen. “Dit zijn mensen die ik vertrouw”, aldus Peter.

Het gaat volgens vakantieparkenmagnaat Peter Gillis nog niet goed met zijn zoon Mark. Mark Gillis werd zaterdagnacht het slachtoffer van een brute overval in zijn chalet op een vakantiepark in het Brabantse Ommel. Gillis heeft direct na de overval op zijn zoon Mark de beveiliging van de familie opgeschroefd.


Het onderzoek naar de brute overval op Mark Gillis, de zoon van vakantieparkenmagnaat Peter, is in volle gang. Volgens de politie zijn de camerabeelden van die bewuste avond opgevraagd.  In de nacht van zaterdag op zondag werd Mark Gillis bij zijn chalet opgewacht door drie mannen. Ze delen rake klappen en schoppen uit. Terwijl ze de hele woning doorzoeken, houden ze Mark vast in het chalet.

Een politiewoordvoerder vertelde aan het Brabants Dagblad dat de daders er met een nog onbekende buit vandoor zijn gegaan. “Ze hebben iets meegenomen, maar weten nog niet wat.”

Kijkers naar het nieuwe seizoen Massa is Kassa dat maandagavond begon op SBS zagen hoe Peter Gillis moeite had met het kiezen van de foto die de voorkant van zijn vorige week verschenen biografie zou moeten sieren. Maar nog meer moeite had Gillis met het feit dat de naam van biograaf Mark Koster ook op die voorkant zou staan. “Dit moet eraf”, zo zegt Gillis. “De schrijver moet niet op de voorkant. Nee, die hoort niet op de voorkant. Het boek gaat over Peter Gillis en dat hij het geschreven heeft, daar wordt ie ook voor betaald. (…) En ik gun het die Mark [Koster] wel, maar het gaat niet om Mark, snap je? Het gaat om Peter Gillis. (…) Ik heb nog nooit een schrijver voorop zien staan.”

Gillis kreeg uiteindelijk zijn zin de naam van schrijver Mark Koster verdween van de voorkant van de biografie. Op internet reageerde ene LangeToepie met: Peter heeft nog nooit de naam van een schrijver op de voorkant gezien van een boek. Peter heeft denk ik dan nog nooit een boek gezien, laat nagaan gelezen.