BINNENKIJKEN bij ESTELLE CRUIJFF die appartement van €1.255.000 CASH betaalde…

0
De verhalen dat Estelle Cruijff aan haar scheiding van Ruud Gullit maar weinig heeft overgehouden moeten misschien toch iets genuanceerd worden. De voormalig voetbalvrouw kocht namelijk een appartement in Amsterdam Zuid voor €1.255.000 en betaalde cash… EVEN BINNENKIJKEN IN HET NIEUWE ‘FLATJE’VAN ESTELLE.

Estelle Cruijff betaalde €1.255.000 voor het appartement dat op een steenworp van de door zo frequent bezochte PC Hooftstraat ligt. En dat is ruim €245.000 meer dan waarvoor het appartement op Funda stond.


Opmerkelijk is dat er geen hypotheek op het appartement rust en Estelle dus cash betaald heeft. Het driekamerappartement, met luxe keuken, heeft een woonoppervlakte van 92 vierkante meter. De woonkamer heeft een plafondhoogte van meer dan 3 meter en heeft openslaande deuren naar een frans balkon met weids zicht over het Vondelpark. Aan de achterzijde zijn twee courante slaapkamers met beide een toegangsdeur naar het brede balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Estelle Cruijff (38) gaat overigens voor het oog van Nederland haar fotografiekunsten demonstreren in het RTL-programma Het Perfecte Plaatje. Ook Roel van Velzen en YouTuber Giel de Winter doen mee aan het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Wanneer dat tweede seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend.


Het eerste seizoen van Het perfecte plaatje, dat afgelopen najaar werd uitgezonden, werd gewonnen door Humberto Tan. In de finale versloeg hij Kim Feenstra, die tegenwoordig ook als professioneel fotografe actief is. Ook onder anderen Winston Gerschtanowitz en Heleen van Royen namen deel aan de eerste reeks.