BINNENKIJKEN in het JAMES BOND-jacht uit Skyfall dat nu te koop is met 5 miljoen euro korting

0
Het jacht waarop James Bond, samen met Berenica Marlohe, te zien was in de 007-film ‘Skyfall’ is te koop. Voor 8.7 miljoen euro kan je a la Bond de oceanen gaan afvaren met de ‘Regina’. Had Daniel Craig Bond Girl Severine, oftewel actrice Berenice Marlohe, aan boord u zal zelf voor uw gezelschap moeten zorgen. Maar dat zal toch geen probleem zijn als u de foto’s of video van uw bootje laat zien…

Regina is de naam van de boot die gebruikt werd in de James Bond film, Skyfall. De eigenaar van de boot zat in 2012 met smart te wachten tot de film in oktober in première ging. Direct daarna zetten hij de Regina te koop voor 13,9 miljoen euro. Maar ondanks dat miljoenen mensen de boot in de bioscoop zagen daagde er geen koper op. Dus haalde de eigenaar de boot weer uit de verkoop. Wel bleef het mogelijk om de Regina te huren voor ‘slechts’ 90 duizend euro per week. Maar nu wordt de Bond-boot weer te koop aangeboden en voor bijna 5 miljoen euro minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Voor slechts 8.85 euro bent u nu de nieuwe eigenaar.


Uw gasten zullen zich aan boord niet vervelen. Er is voldoende entertainment. Het 56 meter lange schip beschikt over zes slaapkamers, drie kajuiten voor gasten, een magnifiek dek en afgescheiden cabines voor het personeel. Voor wat meer actie zijn er jetski’s bij de prijs inbegrepen.