Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN in het penthouse van IVANKA TRUMP waar ze vanaf wil omdat ze papa Donald moet gaan helpen in het Witte Huis

0
Zes jaar geleden poseerde IVANKA TRUMP voor Stuff Magazine in een weinig verhullend jurkje als vice-president van de VS. En nu gaat ze papa Donald, president van de VS, ook echt assisteren. Reden voor Ivanka om haar appartement in New York te koop te zetten voor 4.1 miljoen, want ze wil in Washington gaan wonen.

(Lees verder na de advertentie)

Ivanka Trump, dochter van de aankomende Amerikaanse president Donald Trump, denkt een leuk winstje te maken op haar penthouse in New York dat ze in 2004 kocht voor $1,52. Ze wil nu voor het appartement in de wijk Upper East Side $4.1 miljoen. Het penthouse van Ivanka Trump heeft twee slaapkamers en twee badkamers.

Ivanka Trump doet haar appartement in de verkoop omdat zowel zijzelf als partner Jared Kustner een rol gaan spelen als adviseur zodra Donald Trump zijn entree als president maakt in het Witte Huis. Volgens CNN wordt het bureau in het Witte Huis dat is bestemd voor de First Lady voortaan het bureau voor de ‘First Family’ nu Melania Trump te kennen heeft gegeven dat ze zeker nog tot de zomer 2017 in New York zal blijven wonen, samen met haar zoontje Barron. Volgens de nieuwszender zijn Ivanka en man Jared Kushner op zoek zijn naar een eigen huis in de buurt van het Witte Huis.

De 34-jarige Ivanka studeerde aan elitescholen, van Georgetown University tot de businessschool van de University of Pennsylvania, de alma mater van haar vader. Ze werkt in het familiebedrijf en creëerde een eigen modelijn binnen Trumps imperium.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0