BINNENKIJKEN bij ANTONIO BANDERAS die na zijn scheiding van MELANIE GRIFFITH hun appartement verkoopt voor $7.95 miljoen

0
Antonio Banderas heeft zijn Upper West Side Apartment met vier slaapkamers en uitzicht over Central Park verkocht voor $ 7,95 miljoen. Het optrekje kreeg Banderas na zijn scheiding van Melanie Griffith.

De Spaanse acteur Antonio Banderas kreeg het appartement na de scheiding van Melanie Griffith in 2016. Het appartement op de 4e verdieping beschikt over plafonds van 3 meter hoog en drie van de vier slaapkamers hebben een eigen badkamer.


Banderas en zijn toenmalige vrouw, Melanie Griffith, betaalden in 2005 $ 3.995 miljoen voor het huis, waarna Banderas in 2016 alleen eigenaar van de woning werd.

Antonio Banderas (57) kreeg vorig jaar een hartaanval kreeg, maar hij is desondanks niet gestopt met werken. ‘Ik neem de medicatie die de dokters voorgeschreven hebben. Ik heb overwogen om wat minder te werken, maar ik heb besloten om dat niet te doen omdat ik mijn leven zoals het is, zou missen. Ik wil niet leven alsof ik al dood ben’, zegt de acteur.


Dan: ‘Soms klaag ik wel of moet ik het even wat kalmer aan doen, maar na twee dagen heb ik er al genoeg van. Dit is wat ik doe en ik ga gewoon mijn leven leven. Als ik sterf, dan sterf ik.’ De acteur geeft wel toe dat hij schrok van zijn hartaanval. ‘De dood werd realiteit. Ik ben sindsdien gestopt met roken en ik sport erg veel.’

Credit: Chonrampictures