BINNENKIJKEN bij glamourkoppel Winston en Renate Gerschtanowitz die fors minder beuren voor hun villa dan gehoopt

0
Misschien omdat er een hypotheek van 2.600.000 miljoen euro rust op de Blaricumse villa van Winston en Renate Gerschtanowitz zette ze het pand in september 2017 te koop voor 2.625.000 euro. Een half kaar later gingen ze ‘onderwater’met een vraagprijs van €2.575.000, maar ook dat bleek nog te hoog gegrepen want de villa is nu verkocht voor 2.500.000, een ton minder dan de op het pand rustende lening. Maar wel weer meer dan de 2.475.000 euro die zij er zelf voor betaalde in 2011.

De villa van Winston en Renate heeft een woonoppervlakte van zo’n 323 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers. De keuken is een juweeltje en voorzien van een fantastisch werkblok met semiprofessioneel fornuis, 2 vaatwassers, Amerikaanse koelkast, Quooker en een wijncave die is afgewerkt met leistenen muurafwerking. Het geheel wordt afgemaakt door een prachtig aanrechtblad van ‘gebrand natuursteen’. Vanuit de eethoek is er een mooie doorkijk naar de garage (voorzien van glazen zijgevel) en toegang tot de aangebouwde veranda waar u van de avondzon kunt genieten. Aan de woonkeuken grenst ook nog een bijkeuken met vaste kasten.


De masterbedroom op de eerste verdieping is voorzien van balkon, gashaard, kleedkamer met diverse vaste kasten en een zelfstandige badkamer met dubbele vaste wastafel, ligbad en 2 separate douches.

De villa wordt omzoomd door een prachtige aangelegde tuin welke geheel nieuw is aangelegd met buitenzwembad voorzien van ‘Over-flow’ en diverse zonnige terrassen. De achterzijde van het huis is op het zuidwesten gesitueerd en door de weinige (hoge) bomen, krijgt de zon alle ruimte! Vanzelfsprekend is het huis voorzien van de meest geavanceerde beveiliging (camera’s, alarm etc.) en is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor verschillende auto’s.


Zelf kochten Winston en Renate de villa, waar zij nu € 2.625.000 voor vragen, in 2011 voor 2.475.000. Volgens de website BekendeBuren lieten ze er een hypotheek op vestigen van 2,6 miljoen euro.

Het paar kocht in 2016 en stuk grond aan het Gooisch Natuur Reservaat, midden in de zogenaamde ‘Gouden Driehoek’ waar nog een villa op stond, voor €1.750.000 . Ze lieten de gedateerde villa slopen en een nieuwe villa bouwen.